Penzion a Hospůdka u Václava

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Nabídka ubytování, bowling, restaurace. Pořádáme slavnostní a firemní akce, svatby, rauty, firemní školení, vánoční večírky a grilování. Náš moderní penzion nabízí levné ubytování s Wi-fi.

Hotel Chateau St. Havel **** Ubytování. Restaurace. Wellness centrum: -sauna, whirlpool. Služby: -pronájem stylových konferenčních prostor. -catering po celé České republice.

Italská restaurace Pizzerie La Trattoria T Dovoz a prodej italských vín

Nabídka ubytování v pokojích a apartmánech, restaurace s českou kuchyní. Poskytnutí parkovacích míst

Ihned po otevření na jaře 1998 se tento minipivovar s restauraci stal jedním z nejoblíbenějších podniků v Praze..

Nekuřácká restaurace ve Zbraslav, Praha 5. Nabídka teplých i studených jídel a nápojů v nekuřácké restauraci na Zbraslavi. Restaurace je otevřena denně. - příjemné posezení v nekuřácké restauraci - nabízíme speciality české kuchyně - poskytujeme cenově zvýhodněné polední menu - česká kuchyně, obědy hotová jídla, omáčky - pochoutky ...

Nabízíme rybí speciality, středozemní kuchyně, speciality Fregaty, archivní vína, a také možnost rezervace salonků.

Americká restaurace a bar již od roku 1994 nabízí autentické gurmánské hamburgery a steaky a také výběr TexMex jídel.

Restaurace: - tradiční kuchyně, - kvalitní vína, - historická atmosféra.

Restaurace se zimní zahradou nabízející mezinárodní speciality. -Hlavní restaurace – 50 míst k sezení -Zimní zahrada s výhledem na Karlův most – 24 míst k sezení -Whisky terasa s výhledem na Čertovku – 18 míst k sezení s -Terasa u řeky s výhledem na Karlův most – 80 míst k sezení -Bacardi terasa s výhledem na slepé rameno Čertovky – 16 ...

Restaurace s kapacitou 150 míst a 100 míst v zahradní restauraci, s historickým interiérem, cihlovými stropy na břehu Vltavy.

Provoz restaurace s vyhlídkovou terasou s nabídkou mezinárodní kuchyně a vín.

Třihvězdičkový hotel v rezidenční čtvrti Rokoska v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Kapacita hotelu je 33 osob, restaurace se specializací na českou kuchyni, svatby, rauty, projekce, konference.