Penzion a Hospůdka u Václava

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Trendy noodle bar nabízí speciality jihovýchodní Asie a Thajska. Vaříme pro Vás z čerstvých a originálních surovin. Vybírat můžete z mnoha: - nudlových pokrmů - pikantních polévek - omáček - curry. Možnost odnesení jídla v noodle boxech sebou domů.

Music bar - restaurant -restaurace s kapacitou 200 míst -v baru najdete kvalitní plzeňské pivo doplněné nabídkou pivních speciálů, veškeré druhy alko i nealko nápojů, kávy a širokou nabídkou míchaných drinků -taneční parket -100 druhů jídel -televizní obrazovka a velkoplošná projekce.

Restaurace se nachází v horní části Václavského náměstí nedaleko od Národního muzea Klimatizace se vzduchotechnikou zajišťuje pohodové posezení v příjemném prostředí v kteroukoliv roční dobu. Prostory jsou rozděleny na kuřácké a nekuřácké místnosti.

Nabídka jídel české i mezinárodní kuchyně a alkoholických i nealkoholických nápojů..

Restaurace. Nabízíme Vám speciality české i mezinárodní kuchyně v romantickém prostředí staré Kampy s vyhlídkou na Karlův most. Specialitou našeho podniku je pečené uzené koleno na černém pivě, výborná moravská vína a samozřejmě Plzeň 12°.

Indické restaurace Himalaya nabízí tradiční indickou kuchyni, výhodná polední menu, dovoz jídla.

Provoz restaurace a čerpací stanice.

Italská restaurace. Pořádání: -kuchařské kurzy italské kuchyně. -degustační kurzy italských vín.

Sushi bar a japonská restaurace na Praze 1 v dolní částí Václavského nám. a 50m od metra Můstek s dlouholetou tradicí nabízí pestrý výběr: - sushi - sushi maki - sashimi - sushi setů. Zveme Vás na Lunch menu a Happy hour.

Restaurace specializovaná na chorvatskou a středomořskou kuchyni. Nabízíme jehně i sele na rožni, čerstvé jaderské ryby a mořské plody. Speciality s istrijským lanýžem. Vše doplňuje výběr skvělých vín a destilátů.

Provoz restaurace s nabídkou specialit české i mezinárodní kuchyně. Nabídka cateringových služeb.

Firma provozuje 2 luxusní 4* hotely v Praze - hotel Metamorphis v Ungeltu, a hotel Constans na Malé Straně. Ubytování je na velmi vysoké úrovni, historické pokoje, luxusně vybaveny. Hotely nabízí také 3 restaurace s výběrem tradiční české a mezinárodní kuchyně, také kavárnu a pizzerii. Navštivte naši prezentaci na www.metamorphis.cz nebo ...

Nabízíme speciality italské kuchyně, pizzu, minutky, těstoviny, saláty a alkoholické i nealkoholické nápoje.

Poskytujeme kompletní cateringové služby pro veškeré společenské příležitosti. Nabízíme arabské, indické, postsovětské, mexické i domácí pochutiny.

Nabídka americké a mexické kuchyně, steaků, teplých i studených jídel a nápojů. K dispozici je Wifi připojení a zahrádka

Restaurace: Nabízíme točené pivo, hotovky, minutky, zmrzliny, jídla české a mezinárodní kuchyně.