Penzion a Hospůdka u Václava

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví Hostinská činnost

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod

Hostinská činnost Provádění veřejných dražeb - dobrovolných Projektová činnost ve výstavbě Oceňování majetku pro věci nemovité -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Restaurace - polední a stálé menu Závodní stravování

Restaurace s obsluhou. Obchod s motorovými vozidly. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu s nemovitostmi a jejich pronájmu.

Hostinská činnost: - restaurace, pizzerie: - pizza - 35 druhů pizzy. Možnost objednání pizzy sebou či dovoz až do domu. Bowlingové dráhy. Pořádání bowlingových turnajů.

Hotel Faust: - 5 jednolůžkových pokojů - 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky - 8 apartmánů s obývacím pokojem, ložnicí a kuchyňkou. Restaurace: - široký výběr jídel.

Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Penzion - kapacita 26 lůžek - sociální zařízení na patře - 1 pokoj se sprchovým koutem - uzavřené parkoviště - terasa - restaurace s českou kuchyní

Hotel *** Kapacita 52 lůžek. Snídaně v ceně pokoje. Parkoviště. Úschovna cenných předmětů. Restaurace.

Ubytování - 8 dvoulůžkových apartmánů s možností až 2 přistýlek typ malý byt 1+1 - 4 apartmány s přistýlkou - 1 dvoulůžkový pokoj - 4 apartmány - parkoviště - stolní tenis - nohejbal - restaurace

Restaurace a penzion U Vladařů. Penzion: - 1x dvoulůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x třílůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x 2 x třílůžkový pokoj s kuchyňkou, sprchou a WC. Restaurace: - rytířský salónek - 8 míst - selská restaurace - 20 míst - sportovní pivnice - 24 míst - výborná česká kuchyně.

Naše služby: - opravy výrobků pro domáctnost - restaurace.

Restaurace. Výroba: -zámků -kování. Ubytování