Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Rodinná restaurace, kavárna a penzion: - restaurace 45 míst - letní zahrádka 40 míst - soukromé a firemní akce - svatby - wifi Ubytování: - 4 pokoje - kapacita 12 míst - vlastní sprcha, WC, TV, wifi, varná konvice.

Restaurace, pohostinství: - jídelní speciality - pivo, víno a nealkoholické nápoje.

provoz restaurace v přístavu na Baťově kanálu ve Starém Městě

Hostinská činnost -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Motel nabízí: -ubytování v 6 dvoulůžkových a 2 jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení, TV, telefonem -restaurace s barem a zahradní terasou pro 55 osob. Grilování na zahrádce. Pořádání firemních a rodinných oslav.

Pohostinství: - restaurace, hostinec, hospoda, bar.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním tel.: 572551011. Složení pokojů: -22 dvoulůžkové bezbariérové pokoje s možností přistýlek: -standardní a nadstandardní vybavení -exkluziv pokoj s výřivou vanou. Vybavení pokojů: -vlastní koupelna, WC, lednice, TV, telefon, připojení na internet. Vybavení objektu: -krb s ...

Restaurace s letní zahrádkou Velkoplošné obrazovky Bowlingové dráhy Sázková kancelář Herna

Penzion Na mlýně je výhodně položen v blízkosti štěrkových jezer nedaleko Uherského Hradiště v obci Ostrožská Nová Ves. Ubytovaní hosté tak mají široké možnosti rekreačního vyžití - koupání, rybolov, cykloturistika. Poskytujeme celoroční ubytování se stravování pro hosty v restauraci s barem o kapacitě 42 míst. Kategorie: -penzion s ...

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -24 klimatizovaných pokojů - kapacita 54 lůžek -zimní zahrada 15 osob Pohostinství: -nekuřácká restaurace - 48 osob. Po-Pá 7:30-16 So-Ne - zavřeno.

Pizzerie. Pizza. Rozvoz jídla - při objednávce nad 500, -Kč dostanete lahev vína zdarma.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Nekuřácká restaurace, hospoda, pivnice: - možnost pořádání soukromé či firemní oslavy. Bezbariérový přístup. Bowlingové dráhy. Ubytování v penzionu: - 5x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí, klimatizací, vlastním sociálním zařízením - sprchou a WC. Bezdrátové připojení k internetu. Dětské hřiště ...

Pohostinství: -restaurace - pizzerie: -pizza - 31 druhů -saláty.

Pizzerie, pizzeria: -pizza -nápoje. Rozvoz (dodávka) až do domu: -Uherské Hradiště, Staré Město, Kunovice do cca 60-ti minut.

Pohostinství: -restaurace - kapacita 45 míst: -stravování - menu,hotovky,minutky, rybí a zvěřinové speciality -letní zastřešená zahrádka - kapacita 50 míst -letní víkendové grilování. Možnost pořádání rodinných a firemních akcí.

Hospoda Na blbém místě: - polední menu 4 druhy - 50 míst - zahrádka 25 míst - wifi - rauty, oslavy, svatby, catering, grilování - každé 6té pivo zdarma - každé 29té menu zdarma - rozvoz grilované pochoutky do domu - rozvoz jídla do domu, do firem po okresech Uherské Hradiště a Zlín zdarma!

Restaurace, ubytování v penzionu: -28 lůžek -salonek - svatby, rodinné oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, promoce... -řízené degustace Volná čas: -lety balonem, cykloturistika, turistika, lyžování, paintball, zorbing, aquapark...

Hotel Morava nabízí služby: Ubytování: - celková kapacita hotelu 51 pokojů - 6 jednolůžkových - 34 dvoulůžkových (4 s možností přistýlky) - 9 třílůžkových - 2 apartmá. Vybavení pokojů: - TV, satelit - minibar a sociálním zařízením s vanou nebo se sprchovým koutem - WC, koupelna, vana - v apartmánu kuchyňka. Restaurace: ...

Restaurace: -restaurace - kapacita 45 osob: -salonek pro 30 osob -denní menu -TV, wifi, parkování u restaurace. Možnost pořádání soukromých oslav, firemní oslavy.

Restaurace: -70 míst -venkovní posezení -nabídka staromoravských i mezinárodních jídel -zvěřina -ryby -zajištění, pořádání svatební hostiny, catering, rauty, večírky, oslavy, párty servis -wifi.

Pohostinství: -restaurace, vinárna - kapacita 70 míst -denní menu - 4 druhy -příjemné letní posezení v renesančním atriu Panského domu -možnost pořádání firemních oslav, školení, semináře, rodinné oslavy či svatby. -rozvoz denní menu v okolí Uherského Brodu Dle domluvy možnost konání rautů, opékání na venkovním grilu.