Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace, pizzerie: - české klasické produkty: - limonády z regionálních sodovkáren, Kofola, čepované pivo Gambrinus, Pilsner Urquell, Radegast Birell, tmavý Master. - pizzerie - výběr z několika jídel na objednávku - denní menu.

Pohostinství: -hospoda, hostinec, restaurace.

Pohostinství: - restaurace.

Pohostinství: -restaurace - kapacita 50 míst: -pravé slovenské halušky (s brynzou, formanské,zelné,s nivou,se špenátem) -bar. -masáže, fitcentrum -půjčovna kol.

V naší restauraci nabízíme 60 míst k posezení v příjemném prostředí. Čepujeme pivo Plzeňský Prazdroj a Janáček Uherský Brod a máme široký výběr nealkoholických a alkoholických nápojů, včetně vynikajících značkových vín. Bohatý výběr nabízí také naše kuchyň. Ve všední dny nabízíme denní menu.

Pronájem - reklamní plochy - billboardy Taneční bar Provoz - hospoda Zprostředkuje - pronájem víceúčelové haly

BOWLING V: -2 bowlingové dráhy. HOSPODA NA VÝCHODĚ. Pohostinství: -restaurace: -denní menu -pizza -minutky -letní zahrádka -salonek s krbem.

Pohostinství,restaurace: -pivnice -vinárna -letní zahrada -bar* s programem. Nabídka: -teplá jídla -minutky Ubytování

Restaurace - teplá a studená kuchyně - nápoje - možnost posezení na zahrádce

Veřejné stravování - rozvoz jídelvyroba - hotové teplé pokrmy Nabízí - závodní stravování Catering

Restaurace Prodej - noviny - časopisy

Hostinská činnost Školní bufet

Pokrývačství, tesařství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Hostinská činnost

-Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hostinská činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti