Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Služby: - závodní stravování - školní stravování - rozvoz jídel do firem - provozování kantýn - catering

Donáškové služby, prodej nápojů a potravin.

Pizzerie - široká nabídka pizzy a salátů - rozvoz pizzy.

Příprava, e-shop, rozvoz: - asijské nudlové speciality.

Restaurace, pizzerie: - denní menu - rozvoz jídel, tel.: 773 171 799.

Pizzerie a restaurace Golosona nabízí čerstvá a chutná italská jídla. Zajišťuje také rozvoz pizzy a jídel až do domu – Praha.

Služby: - krabičková dieta - zdravá strava - rozvoz jídel - výroba hotových jídel.

Zajišťování dodávek občerstvení. Cateringové služby na klíč.

Služby: - vývařovna - závodní stravování - rozvoz obědů - provoz kantýn.

Služby: - jídelna - výroba a rozvoz teplých a studených jídel do firem a institucí - výroba jídel pro restaurace - cateringové služby - zajištění kompletního servisu a provozování kantýn a jídelen - zajišťování veřejného závodního a školního stravování formou přímého výdeje

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz - catering

Restaurace KOPYTO Služby: - restaurace, zahrádka, gril, udírna, catering, rauty, svatby, promoce, rozvoz obědů. Plzeňský restaurant Kopyto nabízí bezplatný dovoz obědů do Vaší firmy.

Krabičková dieta s rozvozem po Praze zdarma. Máte sedavé zaměstnání a nestravujete se zrovna zdravě? Krabičková dieta je pro Vás ideálním řešením. Tato dieta Vám uleví od nákupu, vaření, hlídání kalorií či držení drastických diet.