Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Pizzerie, pizzeria: -pizza -nápoje. Rozvoz (dodávka) až do domu: -Uherské Hradiště, Staré Město, Kunovice do cca 60-ti minut.

Diskotéka. Kavárna. Bar. Restaurace: -90 míst -vhodné pro svatby, firemní oslavy, aj.. -letní terasa -denní menu -catering -parkoviště.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 dvoulůžkové. Restaurace: -hostinec, hospoda -salonek 25 míst -restaurace 50 míst. Rozvoz pizza tel.:607405040. -menu od 3 druhů -od 65kč

Pizzerie, italská kuchyně: -italské speciality -rozvoz pizzy zdarma -tousty -panini -lasagne.

Pohostinství: -restaurace, vinárna - kapacita 70 míst -denní menu - 4 druhy -příjemné letní posezení v renesančním atriu Panského domu -možnost pořádání firemních oslav, školení, semináře, rodinné oslavy či svatby. -rozvoz denní menu v okolí Uherského Brodu Dle domluvy možnost konání rautů, opékání na venkovním grilu.

Největší výběr řízků na Moravě !!! Aktuálně výběr ze 6 .druhů masa a 10. strouhanek !!! Rozvoz až pod nos - po Zlíně ZDARMA !!! Nově i denní menu !!!

Pizzerie, restaurace: -italská jídla, pizza -steaky -ryby -těstoviny -bezmasá jídla -saláty -dezerty -rozvoz pizzy a jídel po Uh.Brodě a okolí zdarma.

Vítejte v restauraci v mysliveckém stylu. Přijďte posedět a ochutnejte naše speciality. Je zde i nekuřácký salonek nebo salonek s loveckými trofejemi a v létě zahrádka. Restaurace U Huberta: -kapacita 50 osob -salonek 25 osob - nekuřácký -zahrádky 40 osob -menu (nabídky do emailu) -denní menu -minutková kuchyně -rozvoz obědů ...

Restaurace. Teplá i studená jídla. Alkoholické i nealko nápoje. Pizza včetně rozvozu.

Pizzerie: - italská kuchyně - domácí kuchyně - zahrádka - bar. Rozvoz po Vsetíně zdarma.

Pohostinství: -Pizzerie, restaurace: -60 míst -italské speciality: -pizza -těstoviny - špagety, tortelliny, zapékané speciality -steaky -polévky -saláty -poháry -polední menu 5 druhů -tiramisu, medovník Marlenka. Rozvoz jídla, menu do domu. Rozvážková služba - pizza. Otrokovice a Napajedla rozvážíme ...

Služby: -stravování veřejnosti v naší jídelně -stravování firmám -rozvoz jídel -zajištění rodinné oslavy, rauty, pohřební hostiny, firemní večírky.

Nekuřácká pizzerie v centru Zlína připravuje pizza placky, zeleninové saláty, bagety, kapsy aj. - Pizza rozvoz po Zlíně zdarma. - Každou středu velká pizza za cenu malé!

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží. Závodní a veřejné stravování: - jídelna - možnost odebírání obědů do jídlonosičů - možnost dovážení jídel do firem. Pořádaní rodinných oslav a firemních večírků.

Nabízíme: -denně teplá jídla -hotová jídla -minutky. Denní menu si můžete soukromé i firemní oslavy (svatby, večírky, výročí a podobně).

Firma je v likvidaci... JOSPO a.s. je společnost specializující se na výrobu chlazených jídel a teplých pokrmů, zajišťujeme závodní stravování, rozvoz jídel do firem v lokalitě Kroměříž, Přerov, Zlín. Rozvoz teplé i chlazené stravy přizpůsobíme dle potřeb zákazníků, také realizujeme catering. Výroba a prodej, gastronomické a cateringové ...

Nabídka: - čerstvé bagety - hamburgery - saláty - snídaňové menu - sezónní nabídka. Rozvoz po Zlíně zdarma