Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra

Pavel Fryš provozuje v Ostravě masáže - Thajská východní masáž, Syndrom zamrzlého ramene, Masáž nohou An Mo, Thajská Tok sen terapie, Měkké techniky, Sportovní masáž, Trigger point a další.

Služby: - kosmetika - pedikúra Prodlužování řas tel: 724 249 553

Webdesign, tvorba webových stránek, webových aplikací a desktopových aplikací. Specializace na frameworky .NET a ASP.NET a systémy pro správu obsahu Composite C1 a Umbraco.

Pronájem a prodej skákacích hradů, nafukovacích a zábavných atrakcí či skluzavek. Realizace eventů, firemních akcí a společenských večírků. Zajištění moderátorů, skupin, párty stanů. Realizujeme dětské dny, oslavy dne obce.

Sportovní areál LAMA: - tenisové antukové kurty - beach - volleyball (beach volejbal) - posilovna, fitness - solárium.

Prodej, montáž: -telefonní pobočkové ústředny (zastoupení firmy BOSCH-TENOVIS, SIEMENS) -digitální telekomunikační systémy -služby ISDN -analogové a digitální ústředny (PANASONIC, 2N a.s., ALPHATEL) -telefonní, faxové a mincovní přístroje (BOSCH-TENOVIS, SIEMENS, PANASONIC, CONCORDE, GE, 2N, TESLA, CANON, INTERBELL, ...

Pohřební služba. Převoz zesnulého včetně oblečení po celé ČR i zahraničí. Osobní výběr rakví. Vyřízení a zajištění: - formality - obřad - vázání kytic - smuteční dechová hudba - kamenické práce. Paragrafy pro zaměstnavatele pro pozůstalé. Další služby po vzájemné dohodě.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webové stránky, webové prezentace - webdesign - analýza a redesign stávajících webových stránek - SEO optimalizace internetových stránek pro vyhledávače - PPC reklama - realizace a správa PPC kampaní (google adwords, seznam sklik, facebook)

Úprava aury osob. Klasicko - bodové masáže -odrušeni patogenních zón a všech elektromagnetických smogů s počitačů, mikrovlnek a telefonů.

Architekt: Projekční a inženýrská činnost včetně autorského a stavebního dozoru.

Prodej: -výpočetní technika -počítače, PC -kancelářská technika (tiskárny, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové sestavy -digitální fotoaparáty -mobilní telefony.

Poradenství v oblasti kosmetiky, péče o pleť, ošetření pleti kvalitní kosmetikou. Úprava obočí i s barvením.Vizážistika: Slavnostní líčeni, denní líčení.svatební líčení.Prodej kosmetiky Mary Kay.Pracovní příležitost, možnost osobního růstu.

Monika Svobodová se zaměřuje na prodlužování řas a microblading.

Wellness studio: - masáž - kosmetika - kadeřnictví - prodlužování řas a vlasů - nehtová modeláž - permanentní make-up - bylinná lázeň.

Nabízíme profesionální pravidelný úklid komerčních prostor, zdravotních zařízení, veřejných prostranství, výrobních hal apod. Specializujeme se na pravidelné úklidy po celé ČR. Individuální servis pro každého je samozřejmostí.

Široký výběr foto-video příslušenství, optiky a ateliérového vybavení, nabídka komplexního zpracování fotografií

Společnost RENT LIVING BOHEMIA s.r.o. provozuje realitní činnost.

R&R moje pozemky s.r.o. zajišťuje pronájem a správu vlastních nebo pronajatých nemovitostí

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování technických služeb Silniční motorová doprava -nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k ...

Společnost Enexa Projekt s.r.o. pomáhá v oblasti kotlíkových dotací - obor energetika, topení

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Společnost Atlantik Business Center s.r.o. zajišťuje pronájem nebytových prostor.