Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - znalecké posudky nemovitostí - stavební dozor

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory

Služby: - kosmetické, kosmetika: - líčení - epilace - masážní, masérské, masáže - manikúra - pedikúra. Prodej: - kosmetika. Možnost využití odborných poradenských služeb.

Činnost: - oceňování majetku - rozpočty staveb - inženýrská činnost ve stavebnictví - vedení účetnictví.

Služby: - překlady - tlumočení

Výroba, dodávka: - reklamní hrnky

Služby: - finanční a právní poradenství - realitní činnost - účetnictví - poradenství v oblasti obchodování s futures kontrakty na burzách v Chicagu a New Yorku - prodej, oprava, servis, výpočetní technika - IT poradenství - osobní bankrot

Reklamní a grafické studio. Reklamní služby. Grafické služby Výroba, tisk: - vizitky, letáky - plachty, cedule - polepy automobilů - řezaná reklama - fotoluminiscenční značení - trička.

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory. Služby: - financování - zprostředkování hypotéky, úvěry.

Realitní kancelář: - zprostředkování, nákup, prodej realit Prodej, pronájem a oceňování: - rodinné domy, vily, - obytné domy - chalupy, chaty - komerční objekty - kanceláře, obchody - pozemky

Komerční spisovna, služby: - skenování dokumentů - skladování dokumentů - skartace

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.

Činnost: - nedestruktivní zkoušky materiálů - defektoskopie - inspekce konstrukčních celků, svárů.

Technologie pro odpadové hospodářství : -nakládání s odpady -zpracování odpadů. Služby: -provádění analýzy, kontroly, měření, projekce.

Služby: - internetové připojení - telefonování prostřednictvým VoIP pevných linek