Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kurzy, workshopy - psychoterapie sebevědomí, zvládání náročných situací, práce s emocemi - kurzy pro terapeuty - feng - šuej One brain - kineziologie - Spiritual response therapy SRT - Bachovy květové esence - tarot - reiki - automatická kresba - reflexní terapie - reflexní ...

Výroba: - světelná a nesvětelná reklama - výstavní a prodejní stojany - zásobníky na zboží a další produkty P.O.P. a P.O.S.

Služby: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, vodního hospodářství a ekologie.

Dodávka elektroniky pro ekologii - řídící systémy pro čistírny odpadních vod - meteorologické stanice - sledování povrchových vod - monitorování životního prostředí.

Webdesign - tvorba webových stránek. SEO optimalizace. Webhosting. Správa sítí.

Služby: - webdesign - webové aplikace.

Zábavný servis 365.cz Pronájem atrakcí - skákací hrady, nafukovací atrakce, sportovní atrakce, pouťové atrakce, cukrová vata, malování na obličej, třpytivé tetování, balónkové dekorace, nůžkové stany, maskoti, tvořivé dílny, klauni, animátoři, fun food. Pořádáme akce pro děti, zajistíme animační programy, soutěže, produkční činnost, ozvučení.

Úklidová služba - kompletní úklid domů, bytů, kanceláří, skladů - čištění sedacích souprav, čalounění.

Český návrhový systém pro elektroniku - návrh elektrických zařízení - vytváření technické dokumentace ze všech oblastí elektrotechniky a elektroniky.

Nakladatelství, výroba a distribuce: - elektronické knihy Služby: - webdesign - grafické práce - programování

Služby: - oprava, servis počítače - montáž antén, satelitů - připojení k internetu

Čistenie odevov a textílií Výroba a oprava pracovných odevov a textílií Prenájom hnuteľných vecí v rozsahu voľnej živnosti Nákup a predaj tovaru v rozsahu voľnej živnosti /maloobchod, veľkoobchod/ Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu v rozsahu voľnej živnosti Požičiavanie a zabezpečenie servisu, čistenia a údržby textílií, pracovného ...

Realitní kancelář. Specializujeme se na nemovitosti v Blansku, v Brně, v Hodoníně, v Prostějově i ve Žďáru nad Sázavou. Nemáme tisíce klientů, a o to více času Vám věnujeme při koupi nebo prodeji nemovitosti.

GD advertisinG Details - Jsme reklamní agentura, která miluje budování značek. Jsme posedlí reklamou, baví nás design, kreativita u nás nezná meze a víme, co děláme. Můžeme vytvořit firemní styl, vytisknout reklamní materiály, realizovat focení kalendářů, plánovat reklamní kampaně, zajistit hostesky či moderátory.

Manikúra a pedikúra v kosmetickém salonu FASHION NAILS Brno. Provádíme masáž rybkami Garra Rufa, modeláž nehtů, gelové nehty a akrylové francouzské nehty. Poskytujeme klasickou manikúru i pedikúru. Vše doplňujeme výživnou masáží buď olejem nebo krémem Poskytujeme profesionální, příjemné prostředí přímo v centru Brna. Všichni naši asijští ...

Zabýváme se webdesignem. Poskytujeme profesionální služby s důrazem na originalitu a hodnotu pro zákazníka.

Činnost: - návrhy interiérů - projekty rodinných domů.

Elektromontážní práce, elektroinstalace - montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - projektování elektrických zařízení.

Služby: - interiérový designér - návrh a realizce interiéru.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.