Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
WT-servis, CZC.CZ Prodej a servis: - počítače, notebooky - tiskárny - fotoaparáty - tonery. Služby: - laminace - skenování - výroba razítek a vizitek.

Projektování a poradenství: - elektrických rozvodných zařízení, trafostanic, sítí nízkého a vysokého napětí, apod. - zeměměřičská činnost - inženýrská geodézie - automatizované zpracování dat.

Výškové práce: - nátěry střech a fasád - kácení stromů - hromosvody - čištění okapů - odstraňování sněhu a ledu ze střech - mytí oken a fasád. Montáž ve výškách: - satelity - antény.

Kurýrní služby, přeprava osob, zastavárna, výkup zlata.

USB 12 - vedení účetnictví, správa nemovitostí.

Činnost: - rozvoj obchodních vztahů mezi Českou republikou a Itálií.

Činnost: - prodej, pronájem nemovitostí.

Služby: - úklid domácností - hlídání dětí - péče o seniory

Činnost: - tvroba software na míru - hosting.

Vývoj, provoz: - online software pro správu nemovitostí Domsys.

Kosmetika - kompletní péče o pleť: - odlíčení foto-02.jpg - peeling - masáže obličeje, krku a dekoltu proteinovým nebo arganovým olejem - hloubkové čištění pleti dle potřeby - pleťová maska dle typu pleti s působením infra lampy pro intenzivnější účinek aplikované masky - úprava obočí - barvení řas a obočí - závěrečná péče - ...

Správa, pronájem a prodej nemovitostí. Stavební práce - výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Vedení účetnictví. Notářské a právní služby.

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská ...

Pedikúra i wellness - manikúra - parafínové zábaly - sauna na ruce a nohy - lakování - zdobení - péče o zarostlé nehty

Služby: -architektonické práce -bytový architekt -projekty.

Výstavba bytových domů a prodej bytů.