Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Činnost: - marketingová analytička - tvorba dotazníků

Drobné lakýrnické a natěračské práce Montáž - domácí osvětlení lampy, lustry, záclonové a závěsové konzolemontáž, demontáž nábytek. Mytí oken, zrcadel a leštěných ploch Drobné domácí opravy (výměna prasklé žárovky, montáž záclonových a závěsových konzolí, opravy WC.

Činnost: - poradenství v oblasti solárních elektráren - výroba, montáž ocelové konstrukce

Činnost: - zálohování dat - správa počítačových sítí.

Od roku 1992 zprostředkováváme prodeje, koupě a pronájmy nemovitostí po celé České republice. Našim cílem je poskytnout klientům odborný a profesionální servis. Po celou dobu činnosti spolupracujeme se zavedenou advokátní kanceláří. V nabídce prezentujeme jen takový počet zakázek, na kterých můžeme zodpovědně a exklusivně pracovat.

Velkoobchod, dodavatel v oblasti nábytku a svítidel. Výroba, dodávka, prodej: - svítidla. - nábytek. Návrhy, dodávky: - interiéry.

Služby: - procesní poradenství pro implementaci a rozvoj procesního řízení - vývoj software

Svatební agentura Kompletní zajištění svateb včetně květin, hudby, svatebních fotografií a oznámení. Půjčování společenských oděvů a doplňků.

Realitní činnost. Prodej, pronájem nemovitostí. -byt, rodinný dům, chata, chalupa.

Služby: - administrace veřejných zakázek.

Svatební salon. Prodej, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky, smokingy - šaty pro družičky - chlapecké obleky.

Služby: - copywriting - tiskové zprávy - reklamní texty - moderování akcí.

Služby: - kosmetika - prodlužování řas - manikúra - modeláž nehtů.

Reklamní činnost, služby v oblasti reklamy a podpory prodeje. Tvorba corporate identity, reklamní činnost, grafický design, návrhy a výstavba veletržních expozic a gastronomie.

Pronájem vlastních nebo pronajatých nemovitostí s nebytovými prostory. Komerční pronájem skladově administrativního areálu.

Služby: - firemní poradenství - zvýšení efektivity obchodu - analýza firemních procesů - motivace a vedení týmu - marketingové poradenství

Fotoateliér: - akty - portrétní fotografie - rodinné snímky - tabla - svatební foto - technická + reklamní fotografie - kalendáře, pf, vizitky - retuše - fotoplátna.