Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby - webdesign - logotyp, firemní písma.

Výkup, zpracování: - cínové odpady - cínovo-olovnaté odpady Služby: - poradenství v oblasti životního prostředí - poradenství v oblasti BOZP a PO Sběrný dvůr, Benešov u Prahy, tel.: 777 620 773

Design a návrh bytových interiérů - návrh a výroba nábytku - bezpečnostní kamery, zámky, alarmy - rolety, stínící technika, žaluzie - návrh a montáž osvětlení.

Fotografické služby: - dokumentární fotografie - fotoreportáže - výtvarná fotografie.

Služby: - úklidové - desinfekce, desinsekce, deratizace - správa a údržba nemovitostí.

Služby: - pronájem skladovacích ploch

AliaWeb, spol. s r.o. vznikl v roce 2000 jako mladá a dynamická IT společnost. Dnes se zabývá tvorbou vlastního obsahu a poskytováním služeb.

Vytvořte si své osobní internetové svatební stránky. Nemusíte umět programovat. Profesionálně vypadající stránky ihned k dispozici.

Překlady z jazyků: - arménština - nizozemština - japonština - němčina - ruština - ukrajinština - běloruština. Přeložím manuály, smlouvy, webové stránky, letáky, reklamy, dopisy a korespondenci firem. Provádím korektury ruských textů.

Internetový obchod, eshop: - produkty pro úsporu vody - perlátory - EKO drogerie.

Nabízíme pronájem kvalitních párty stanů, nůžkových stanů a dalšího vybavení (pivní sety, cateringový nábytek, venkovní topení, osvětlení, mobilní wc, ...) pro Vaše firemní i soukromé akce Naše půjčovna nabízí komplexní pronájem - doprava, montáž a demontáž je v ceně pronájmu. Organizujeme všechny typy akcí - uspořádáme pro Vás akci na klíč. ...

Kosmetický salón - vizážistika - poradenství - trvalá na řasy - líčení - mezoterapie - galvanická žehlička Manikúra Solárium Masáže.

Poskytovatel internetového připojení a kabelové televize pro Prahu 1.

Úklidová firma. Služby: - úklidové - čištění koberců - mytí oken.

Institut de Beaute & Spa. Služby: - kosmetika - manikúra - mokrá pedikúra.

Interiérový denign - návrhy a realizace, kožené sedací soupravy - stylový nábytek, doplňky, skříně na míru, výroba nábytku kancelářský, lékařský a hotelový nábytek.

Pronájem flotily amerických tahačů Freightliner s unikátními návěsy v podobě mobilních pódií, retro autobusu Škoda RTO 706 a neméně nápaditého promo trpaslíka Peugeot. - pronájem kamionů a autobusu na roadshow, street promotion, koncerty a festivaly - výroba a instalace interiérů na míru - reklamní polepy

Jazykové kurzy - výuka italského jazyka - překlady.

Ostraha majetku a osob, bezpečnostní servis 24 hod. Ochranka, dozor při přepravě peněz, zajišťování pořádku ..