Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Prodej, pronájem a servis kopírovací a tiskové techniky - tisk etiket.

Projekt Rentface nabízí atraktivní reklamní plochy na nákladních vozidlech, autobusech, dodávkách a osobních autech. Reklamu v pohybu využívají majitelé firem i agentury. Reklama na autech je podle odborných průzkumů velmi efektivní propagace.

Výroba, tvorba: - internetový a intranetový software - informační systémy - reklamní a marketingové systémy

Služby: - čištění koberců a čalounění

Služby: - profesionální realizace a technické zajištění outdoor i indoor akcí Půjčovna, pronájem: - ozvučení, osvětlení - pódia, hlinikové konstrukce a zastřešení

Překladatelská agentura. Překlady a tlumočení prováděné profesionály a odborníky.

Tisk, reklama - velkoplošný tisk - skenování - kopírování - grafické práce - vazby diplomových a bakalářských prací.

Služby: - fotografování - fotograf

E-shop: - kosmetika z konopí - konopné potraviny Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy

Inua design: - specializace na 3D data - modelování, vizualizace - design prodejen a interiérů - produktový design - konstrukce (CAD/CAM). Inua print: - specializace na 2D data. Grafické studio. Komplexní tvorba tiskovin - katalogy, prospekty, firemní brožury, vzorníky, aj. Design obalů.

Činnost: - energetické audity - termovize - průkazy energetické náročnosti budov (PENB) - poradenství využívání alternativních zdrojů energie.

Výroba, prodej: - dětské zboží - omalovánky pro děti - pexesa - úkolníčky - rozvrhy - diplomy - sešity - reklamní a dárkové předměty.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - spedice - skladování

Poradenství: - manažerské - personální - IT

Služby: - průmyslová automatizace - programování PLC (průmyslových automatů) Siemens - vývoj a nasazení řídících systémů výrobních linek na programovatelných automatech - vývoj a nasazení vizualizačního software

Hlídání dětí. Dětský koutek. Hlídáme děti od jednoho roku do desíti let. Možnost hlídání dětí 8 hodin denně po dobu jednoho měsíce Noční hlídání

Činnost: - zprostředkování prodeje nemovitostí.