Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Naše služby: - správa nemovitostí - realitní kancelář - účtárna - informační centrum. Správa sportovišť: - bazén - zimní stadion - sportovní stadion - sportovní hala.

Bezpečnostní a detektivní služby fyzická ostraha majetku, ochrana a doprovod vozidel, pátrání po osobách nebo vozidlech a jejich sledování Stěhování bytů, kanceláří, těžkých břemen - vyklízení bytových a nebytových prostor Pohledávky - vymáhání Realitní činnost Pravidelné a jednorázové úklidy Cateringová činnost

Nabízí služby: - domácí práce - úklidové práce: - mytí oken(okna), skleněných výplní a výloh - pravidelné úklidy dle přání zákazníka - čištění: - koberce-čalouněný nábytek extrakcí (úklidová technika, přípravky WAP) - interiéry aut, včetně úklidu - kompletní úklid po malování nebo rekonstrukci (byty i kanceláře).

Kadeřnické studio Kosmetika - kosmetické ošetření - čištění pleti ultrazvukem - kosmetické masáže - tvarování postavy - pernamentní make - up - lymfodrenáže Nehtové studio - pedikúra Kosmetické masáže - masáže

Dodávka, montáž - světelné reklamní nosiče - světelná reklamní média

Úklidové služby pro firmy a domácnosti.

Personální agentura - zprostředkování práce. Regionální pobočka: Masarykova 460/11 415 01 Teplice v Čechách

Farmaceutická společnost - klinické monitorování - vědecko-lékařské překladatelské služby - farmakovigilance.

Architektonické studio - projektové práce - architektonické studie.

Služby: - úklidové práce - správa nemovitostí

Služby: - pronájem skladů Developerská činnost.

Služby: - správa nemovitostí - správa domů, bytů

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Služby - programování webů - outsourcing - servis a správa IT - vývoj webových aplikací.

Vývoj mobilních aplikací a webových stránek - webdesign - SEO optimalizace - grafické zpracování - marketing.

Návrhy : - interiéry Prodej, výroba: - kožené kabelky - dámské a pánské oděvy - punčochy - látky

Provozovatel poptávkového portálu Buripoptávka.cz

Služby: - zhotovení a hostování virtuálních prohlídek - reality