Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce na klíč - dekorační technika VARIOPAINT, FLÁDR, ADEX ANTIK - plastický nástřik GOTA Úklidy po malování.

Půjčovna - čistící stroje, čištění a úklidy, domácnosti, kancelářské prostory. Čištění - čalouněný nábytek, čištění koberce.

Služby: -pronájem kanceláří a parkovacích ploch -pronájem ubytovacích prostor -správa nemovitostí Prodej, maloobchod, oprava, servis: -elektronářadí

Kosmetika, služby: - formování postavy - kryolipolýza a kryoelektroforéza - lymfodrenáže - odstranění chloupků přístrojem SINEPIL - permanentní prodlužování řas - trvalá na řasy.

Celní služby - zastupování v celním řízení - celní deklarace.

Ekologické inženýrství. Odborné služby a specializace zejména v technické, organizační, ekonomické a právní oblasti životního prostředí.

Reklamní agentura - webdesign - internetová reklama.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské střihy - melírování - barvení - foukaná - svatební účesy - vlasový zábal.

Služby - rehabilitace - masáže - solárium Výukové kurzy - přednášky

Služby: -zvýšení výkonnosti firemních procesů. -optimalizace výrobních kapacit, lidských zdrojů. -zefektivnění organizační struktury.

Hodinový manžel - montáž a instalaci nábytku - malířské práce - elektroinstalační práce, opravy - podlahářské práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce - úklidové práce.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Zajišťuji položkové, stavební a kontrolní rozpočty, cenové poradenství a výkazy výměr.

Digitální velkoformátový tisk Reklamní grafika. Ofsetový tisk Signmaking

Salon péče o ruce: -manikúra, Shellack, velká nabídka odstínů, přirozená úprava nehtů -zpevnění, prodloužení nehtů gelem, P-SHINE -olejíčky na nehtové kůžičky, pilníky, vitamíny -svatební manikúra, parafínové zábaly

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Služby: - ekologická likvidace autovraků

Fotograf, design, tisk, video, ateliér.

Exkluzivní salon s francouzským šarmem. Kadeřnictví, pedikúra, manikúra, kosmetika.