Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Svatební salon Prodej - svatební šaty Půjčovna - svatební šaty

Doplňkové služby v pojišťovnictví Výroba - www stránky

Realitní činnost - prodej: -byty v apartmánovém domě, součástí vlastnictví apartmánu bude i adekvátní díl bazénu, sauny a parní lázně.

Návrhy a realizace - interiéry Výroba - kuchyně Výroba - ložnice - bytové doplňky

Prodej - výpočetní technika tiskárny, notebooky, monitory - příslušenství k výpočetní technice Servis - výpočetní technika tiskárny, notebooky, monitory - příslušenství k výpočetní technice Instalace - softwareodvirování Řešení pro intranet

Celní služby Nákladní doprava Spediční činnost

Šárka Gottvaldová se zaměřuje na líčení, vlasový styling a poskytuje kurzy líčení.

Splendid JOB s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování zaměstnání.

Jana Šoulová se zaměřuje na manikúru a pedikúru.

Kosmetické a vizážistické služby - lymfodrenáže Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Masáže

Prodej: -účetní programy, převážně pro zemědělství.

Technické služby Moravská Třebová s.r.o. zajišťuje nejen odpadové hospodářství- svoz popelnic a likvidaci odpadu, ale také technické a komunální služby. Je také provozovatelem aquaparku a zimního stadionu. Stará se také o provoz městského hřbitova.

- Zajišťování technických a komunálních služeb - Svoz a likvidace odpadu

Realitní činnost - bytové prostory

Služby: -léčebná rehabilitace -léčebná tělesná výchova -fyzioterapie.

Péče o pleť i pokožku - líčení - depilace Masáže - medové - čokoládové lymfodrenáže

Služby: -zpracování dat -architektonické a inženýrské služby včetně projektování -zeměměřičské a kartografické činnosti.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poradenská a ...

Naše firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se specializuje na výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu. Zabýváme se také převzetím, zpracováním a následnou ekologickou likvidací autovraků. Naše pobočky naleznete v Pohořelicích, Moravském Krumlově, Brně-Chrlicích a zastávce u Brna. Zpracujeme také zakázky z oblasti Ivančic.

Naše firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se specializuje na výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu. Zabýváme se také převzetím, zpracováním a následnou ekologickou likvidací autovraků. Naše pobočky naleznete v Pohořelicích, Moravském Krumlově, Vémyslicích, Brně-Chrlicích a zastávce u Brna. Zpracujeme také zakázky z oblasti Ivančic.