Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jsme tým specialistů zaměřený na inbound marketing, ze kterého se nejvíce soustředíme na social media marketing. Klientům poskytujeme profesionální správu sociálních sítí, obsahový marketing, tvorbu a správu newsletterů, email marketing, SEO, online PR, linkbuilding a analýzu webů.

Poradenské společnosti se zaměřují na řešení nestandardních úkolů v oblasti managementu, marketingu a Public Relations, včetně technického návrhu, přípravy a zavádění příslušných metodik a technologií v oblasti podnikání.

Česká pošta. Doprava Východní Čechy: -mistr dopravy, autodílna, tel.:493531274 Pošta Jičín 1: -vedoucí pošty Jičín, tel.:493585171 -poštovní provoz, tel.:493585181 -balíková přepážka, tel.:493585173 -peněžní přepážka, tel.:493585182 -listovní přepážka, tel.:493585174 Obvod Jičín, provozní ředitelství: -sekretariát ředitele, ...

Formátování bakalářských prací, diplomových prací a jiných dokumentů. Kontrola plagiátů, zpětná vazba chyb nalezených v textu.

Vývoj software a aplikací. Programování.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem domů, bytů a pozemků.

Pronájem školících prostor, techniky, kanceláří. Ubytování: - celková volná kapacita v pokojích s televizorem a koupelnou (sprchový kout, WC) je 54+44 lůžek ve 2 budovách pavilony C-E (27 pokojů 2 lůžkových) Starý Wágner (20 pokojů 2-3-4 lůžkových) K dispozici nápojové a cukrovinkové automaty, terasa, stolky, křesla, slunečníky), 3 ...

Komunikační agentura se specializací na podlinkové aktivity. Interní komunikace, event management, large events organisation, brand entertainment – oper-air festivaly, off-trade komunikace, on-trade komunikace, sales promotion, POS, guerilla marketing, CSR komunikace, reklamní a tisková produkce, hostessing.