Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Dodavatel periodik na klíč pro firemní klientelu, státní správu a municipality. Vydavatel magazínu Firemní partner, který je distribuován podnikatelům ve Zlínském kraji. Kompletní služby v oblastech public relations, media relations a vnitřní komunikace.

Tisk - plakáty - cedule - samolepky - plachty - obrazy.

Servis výpočetní techniky. Webdisign. Marketing a internetová propagace. Vývoj aplikací. Grafické práce. Vedení účetnictví, daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -poradenství: -ekonomické, daňové. Realitní činnost.

Jazyková škola -výuka anglického jazyka všech pokročilostí -denní (pomaturitní) studium -odpolední a večerní kurzy -týdenní intenzivní kurzy -individuální a firemní kurzy -překladatelská a tlumočnická agentura -profesionální překlady do/z 35 jazyků, expres překlady -tlumočení ve většině oborů : konsekutivní, ...

Jazyková škola: - denní pomaturitní studium - odpolední, večerní kurzy - podniková, individuální výuka - kurzy pro děti od 6 let do 13 let - příprava na mezinárodní zkoušky. Výuka, kurzy: - angličtina. Překlady, tlumočení.

PERFECT DAY, v. o. s. svatební a společenský servis; půjčovna, prodejna, pořádání společenských akcí, párty, oslav.

Služby: - balení zboží - balení psacích potřeb - úprava výrobků z pryže, tzv. trhání

Komplexní řešení pro informační systémy včetně řízení projektů, kontroly kvality a implementace komunikačních komponent.

Masážní studio. Nabízíme všechny druhy klasických sportovních a rekondičních masáží i celkové masáže v centru Písku nebo zajistíme masáž u Vás doma. Možnost zakoupení permanentek nebo dárkových poukázek na masáže.

Architektonický ateliér - projektová činnost.

Výroba: -tkané a plastové etikety, klíčenky, výšivky

Detektivní služby, sledování osob, pátrání po osobách a věcech, řešení rodinných problémů - NEVĚR...diskrétně Vám pomůžu a zajistím veškeré usvědčující materiály, 100 % diskrétnost zaručena, dlouholetá praxe, poradenství v oblasti partnerských vztahů, smluvní ceny, kontaktujte detektiva na tel. 776 750 411, bližší info. www.detektivmn.cz, pracuji ...

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Grafické návrhy a úpravy tiskovin - letáky, vizitky, noviny, časopisy.

Castingové studio - specializujeme se na casting českých i zahraničních reklamních spotů.

Služby - informační technologie s dodávkou kompletních softwarových řešení na zakázku.

Výzkum trhu na přání klienta, marketingové poradenství: - analýza interních firemních informací - analýza informací z výzkumu trhu - SWOT analýza - vytvoření marketingové strategie - akcelerace lidského firemního potenciálu - kontrola plnění stanovených cílů - detailní otestování před uvedením na trh - otestování návrhů před ...

Nabízíme estetické procedury, které Vás zbaví přebytečného tuku, vrásek a menších estetických nedostatků, a to bezbolestně prostřednictvím nejmodernějších technologií založených na radiofrekvenci. Vybírat si tak můžete z lymfodrenáže obličeje, dekoltu a krku, neinvazivní liposukce, vacupressu a liftingové masáže obličeje.

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava návěsem Walking Floor - kontejnerová doprava - odvoz a čištění obsahu septiků, jímek, žump - cisternová doprava - zemní práce