Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej a servis výpočetní techniky - dodávka hardware, software - tiskárny a spotřební materiál. Správa IT - outsourcing.

Služby: - jazykové kurzy, výuka: - anglický jazyk, angličtina - ruský jazyk, ruština - kurz češtiny pro cizince Překlady, tlumočení: - angličtina, němčina a ruština

Fotografické služby Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.

Služby: - grafické studio - 3D vizualizace - animace - tvorba webových stránek - vývoj software - reklamní předměty

Mezinárodní mediální a komunikační agentura. Služby: - zejména oblast personálního marketingu - realizace online a offline inzerce - distribuční služby - vydávání personálních katalogů - organizace prezentačních akcí - podpora při náboru zaměstnanců - výzkumy a dotazování mezi zaměstnanci - tvorba grafiky, publikační tisk - webové ...

Řídící a vizualizační software - software pro řízení výrobních linek.

Komplexní péče o dům a zahradu. Zahradní práce - údržba zeleně, sekání trávy. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců. Údržba nemovitostí - drobné zednické a natěračské práce - opravy v domácnosti.

Jazyková škola: - výuka jazyků - překlady a tlumočení

Projekce a realizace topení - projektování a realizace vytápění budov, rodinných domů a průmyslových objektů.

Služby: - tvorba a správa webových stránek - oprava, servis počítače - zakázkový vývoj software - elektroinstalace

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Výroba: -vizitky -letáky -reklamní materiály -razítka -puzzle. Služby: -kopírování-barevné i černobílé -potisk textilu, keramiky -laminace -kroužková, drátěná, tepelná vazba -počítačová grafika.

Poskytujeme kvalifikované seniorské služby v oblastech procesních, systémových a business analýz, projektového řízení a integrací.

Prodáváme založené společnosti s ručením omezeným a akciové společnosti.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Design interiérů Technický dozor investora Architektonická činnost Projektování - pozemní stavby

Firma zabývající se telekomunikací, radiokomunikací a satelitní komunikací. Strategický partner firem EADS, Siemens a Raytheon.

Činnost: - evropský dodavatel dat, informací a informačních systémů v oblasti železniční nákladní přepravy