Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Transearch International, devátá největší Executive Search společnost na světě, je váš globální partner pro budování úspěšných týmů.

Praní a chemické čištění všech druhů oděvů, prádla a bytového textilu.

Služby: - překlady a tlumočení angličtina - soudní tlumočník - výuka anglického jazyka pro jednotlivce i firmy.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Analýzy a poradenství ICT Návrhy řešení ICT Serverová a systémová řešení Tisková řešení Skenování dokumentů Řízení práce s dokumenty Spisové služby Document management system DMS Digitální archivy¨ Důvěryhodné digitální archivy Dlouhodobá dokumentová úložiště Financování projektů Outsourcing řešení Pronájem technologie

Poradenství, zavádění, zlepšování: - systém kvality - ISO 9001 - ISO/TS 16949 - ISO 14001 - metoda FMEA.

Výuka, překladatelské služby, : - francouzský jazyk, francouzština

Služby - správa lesů: težební činnost, prodej dřeva - technické služby: ošetřování a údržba veřejné zeleně, údržba komunikací, provoz sběrného dvora - přidružená výroba: truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Deratizace a dezinsekce: -průběžné monitorování výskytu a vyhodnocování odchytu, -represivní zásahy při hlášeném výskytu návozem zamořeného zboží, -pravidelné informování o provedených pracích -zabýváme se správou nemovitostí a nabízíme vyklízecí služby.

Služby: - správa, údržba počítačových sítí

Výroba, prodej: - ruční výroba zápalek - reklamní předměty.

Vývoj webových aplikací a realizace internetových řešení - programování. Pořádání kurzů o podnikání.

Relaxační studio. Služby: -snižování nadváhy -manikůra, pedikůra -masáže -solárium -cvičení -kosmetika -infrasauna

Služby: -poradenství v oblasti podnikání -vedení účetnictví

Služby pro domácnost: -úklidové služby -pravidelný i jednorázový úklid domácností a provozoven v rámci města -generální úklid po řemeslnících -čistění koberců a nábytku -mytí oken -hospodyně -hlídání dětí -jednorázové -pravidelné -péče o seniory - pouze v Hradci Králové -nákupy -doprovod k lékaři ...

Grafické zpracování a tisku letáků, prospektů, katalogů, knih, brožur, plakátů, pohlednic, samolepek, kalendářů či vizitek.

Psychologické poradenství a diagnostika, prostředky a techniky k dlouhodobému udržení hladiny energie v organismu.

Služby: -balení dárků -talónová dekorace interiérů. Prodej: -dárkové předměty -sušené květiny. Aranžování: -sušené květiny.

Copywriting, obsahový a online marketing.

Služby: - masáže - masáže u zákazníka doma - trenérka

Soudní znalec v oboru BOZP - kurzy a školení pro firmy, živnostníky v oboru BOZP.

Služby: -webdesign -grafika -fotografování -tisk