Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tvorba databází, GIS aplikace v mnoha prostředích a systémech, vývoj a výroba SW, webových presentací, shopů, ..... sběr dat, tvorba map, mapových serverů

Architektonické návrhy, realizace, kompletní dodávky: -interiéry na klíč -služby architekta. Velkoobchod, maloobchod: -nábytku: -sedačky, ložnice, zahradní nábytek -Lechuza - samozavlažovací květináče.

Firma v oblasti ochrany a tvorby životního prostředí: - posuzování vlivů na životní prostředí - biologická hodnocení - geografické informační systémy.

Naše firma LIMA úklid servis Olomouc s.r.o. Vám zajistí čistotu Vašich budov, kanceláři nebo úřadů. Úklidový servis: - úklidové služby - úklidový servis - jednorázové úklidy - pravidelný úklid budov, kanceláří, úřadů - jednorázový i pravidelný úklid domácností - hygienický servis - mytí oken, výloh - čištění koberců, sedacích ...

Stanislav Prokop - Anadig.TV Prodej, instalace, servis: - satelitní technika - anténní technika - digitální přijímače. - plynoservis Dakon, Ferroli, Beretta, Buderus, Junkers, Vaillant, Wolf, Dražice, Destila, -revize plynu a plynových zařízení -istalace vodo topo plyn -montáže a servis regulační techniky -Hotel pro psy

Městské informační centrum Liberec Provozni doba: po-pá: 8:30 - 18:00 hod. so: 9:30 - 12:30 hod.

WOLIP s.r.o. je personální a poradenská agentura a poskytuje služby v oblasti HR marketingu.

Ofsetová tiskárna. Grafické studio.

Sokol-okna s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž oken, stínící techniky a realizaci interiérů.

Služby: - fyzická ostraha objektů - napojení na pult centralizované ostrahy s výjezdem zásahové skupiny - ozbrojený doprovod při převozu finanční hotovosti - detektivní služby - pořadatelské služby - servis úklidových služeb

Činnost: - žehlení prádla - úklidové práce domácnosti, firmy, bytové domy - čištění koberců.

Žehlení prádla Úklidové práce domácnosti, firmy, bytové domy Čištění koberců.

Žehlení prádla Úklidové práce domácnosti, firmy, bytové domy Čištění koberců.

Likvidace pozůstalostí zajišťuje vyklízecí práce bytů, domů, půd, garáží, sklepních prostor, provozoven, skladů či obchodů. Také provádíme likvidace starého nábytku včetně odvozu odpadu a poté následný úklid, opravy a vymalování dle Vašich požadavků.

Úklidové práce, včetně prací ve výškách, čištění koberců a čalounění, strojní čištění podlah.

Cleanity s.r.o. se zaměřuje na profesionální úklid kanceláří, bytových domů, firem, komerčních prostor, domácností a automobilů.

Zpracování hliníkových odpadů a výroba hliníkových slitin.

Soustředíme se na úpravu komfortních a diagnostických funkcí aut, zapnutí infotainment systémů jako Android Auto a Apple Car Play, instalaci modulů pro využívání funkce video za jízdy a aktualizace map navigace. Pro auta značky Audi, Bentley, BMW, Ford, Lamborghini, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Porsche, Rolls Royce, Seat, Škoda, Smart, Volkswagen ...

Soudní tlumočník a překladatel českého a německého jazyka.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář, realitní činnost, reality. Nákup, prodej, pronájem, zprostředkování: -rodinný dům, domy -byt, byty -nebytové prostory, nebytový prostor -komerční objekty (sklady, kanceláře) -pozemky, pozemek -ostatní (garáže). Poradenská činnost.

Našim hlavním zaměřením je zajištění ozvučení, osvětlení, projekce, karaoke, … na všechny druhy Vašich akcí. (narozeniny, firemní večírky, plesy, ..) Dále jsme schopni nabídnout tvorbu internetových stránek, technické poradenství nebo služby které souvisí s informační technikou.

Reklamní agentura a grafické studio. Mezi naše služby patří tisk, tvorba www, e-shop, marketing, grafika, potisk, reklamní předměty a další. Navštivte naše webové stránky a podívejte se na kompletní nabídku služeb.