Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pedikúra, manikúra. Gelové nehty, Zpevnění přírodních nehtů.

Územní plánování, architektura, pozemní stavitelství - projektové dokumentace staveb - architektonické studie a návrhy staveb a interiérů.

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Deratizace Dezinfekce. Dezinsekce. Ochrana dřeva. Vyklízecí práce.

Návrhy interiérů. Inženýrská činnost a projekty staveb.

-Výroba textilu a oděvů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Projektová činnost ve výstavbě

Chemická čistírna a prádelna. Chemické čištění: Mokré čištění- novinka - oděvy, textil - kožešiny, kožichy - pracovní oděvy - vlněné ložní soupravy (lanolin)-deky - potahy, deky. Prádelna, praní, mandl. Rychločistírna do 24 hodin bez příplatku.

Autorizovaný výrobce razítek TRODAT. Výroba: -razítka: -samobarvící -flash EOS -paginovací -datumovky, číslovačky -reliéfní plastotypy -tužky GOLDRING se samobarvícím razítkem -vizitky

Pachta Ladislav - IMPEA Čistírny odpadních vod a čistění vody

Výstavba, služby: - inženýrské sítě - kanalizace - vodovodní přípojky - čištění a kamerová inspekce kanalizace Výroba: - plastové šachty, jímky Odvoz stavebního odpadu (štěrk, beton, písek) a sutě Dodávka výměníkové stanice tepla.

Pronájem nafukovacích atrakcí - sportovní atrakce, párty stany, skákací hrady, nafukovací skluzavky pro děti a jiné.

Služby: - dotační management - zpracování rozvojových dokumentů - analýz, strategií, průzkumů - poradenství v oblasti podnikání

Psí salon - stříhání - rozčesávání - trimování. Prodej - chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce granule, obojky, vodítka, pelechy, misky, hračky.

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek