Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nehtové studio: - manikúra - pedikúra Kosmetika.

Služby: -kosmetika -masáže -lymfodrenáže -ošetření laserem

Fotografie svateb, oslav, ceremonií a akcí, virtuální prohlídky firem a restaurací, úpravy a retuše fotografií. Fotíme realitu v reálném prostředí

Služby: - odstraňování upotřebených minerálních olejů.

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby - úklid kanceláří a domácností, mytí oken - čištění čalouněného nábytku - čištění koberců.

Reklamní agentura - pronájem reklamní plochy, billboardy, bigboardy, megaboardy - reklamní předměty - tištěná reklama - glavírování, sítotisk.

Realitní kancelář pro Orlické hory a podhůří a pro oblast Rychnov nad Kněžnou. Pro naše klienty zajistíme: - zprostředkování obchodů nemovitostmi: prodej, pronájem nebo koupě či nájem - kompletní právní servis: kupní a nájemní smlouvy, garance úhrady kupní ceny - provize za zprostředkování od 4 - 6% z dosažené prodejní ceny - ...

Tvorba webu, , propagačních materiálů a jiných tiskovin.

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - projekční činnosti v rámci úpraven pitné vody - zastupování technologických firem na zahraničních trzích

Vnitřní a venkovní úklid - drobné stavební dokončovací práce - výkopové práce - úklid strojů a zařízení - úklid podlah - sečení trávy - úpravy zeleně - údržba komunikací a chodníků

Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Ostraha a ochrana majetku - stavby - podniky - sklady - obchody - administrativní a obytné budovy - osoby.

Provádíme: - čištění, praní koberců - čištění veškerého čalouněného nábytku - čištění matrací.

Poliklinika Střekov. Přeprava pro nemocné. Prádelna, mandl a žehlírna. Bylinkářství.

Nové ústecké přehledy: - kulturně-společensko-sportovní měsíčník.

Kompletní péče o psí miláčky - stříhání, fénování, trimování, péče o srst, čištění oušek, koupání... To vše v domáckém prostředí s individuální péčí. Upravujeme psy všech ras i velikostí a to vč. kříženců.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - návrhy, tvorba webové stránky - instalace, údržba a správa počítačových sítí

Služby: - výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků - polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce - výroba, instalace, opravy strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení - výroba školních a kancelářských potřeb.