Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní služby v oblasti kopírování, tisku digitálního i ofsetového, výroby diplomových prací a vazby dokumentů. Dále zajišťujeme zlacení tiskovin, řezané samolepky, výrobu reklamy a designové papírenské zboží. Podporujeme studenty a prodáváme jejich kreativní produkty. Poskytujeme komplexní služby v oblasti kopírování, tisku a vazby ...

Radek Záhorka je realitní poradce. Zaměřuje se na prodej a pronájem malých a středních bytů v Praze. Je také autorem elektronické knihy 10 kroků při prodeji nemovitosti. Kontaktujte Radka Záhorku a poznejte, jestli Vám sedí jeho přístup.

Překlady a tlumočení všech jazyků a oborů. Expresní překlady. Grafické zpracování.

Naše společnost dodává SMS výpisy z registru dlužníků SOLUS, zaměřeného na fyzické osoby. Podílíme se rovněž na projektech SOLUS, které se snaží o zlepšení úrovně finanční gramotnosti v ČR.

Služby pro rodinu a domácnost. Na Vaše přání Vám zprostředkujeme široký rozsah služeb týkajících se chodu Vaší domácnosti, domu, péče o Vaše děti, či péče o Vaše starší příbuzné.

Úklidová firma z Prahy, zajišťuje úklid kanceláří, bytů, hal v celé ČR.

Realitní činnost. Prodej a pronájem bytů, domů a pozemků v Praze a okolí. Realitní služby na míru pro Vás. Férové jednání a žádné poplatky.

Jmenuji se Libor Nenutil a jsem tlumočník a překladatel s jazykovou kombinací čeština, francouzština, angličtina. Své jazykové dovednosti spojuji s dvouletou zkušeností v marketingu. Pomáhám firmám, organizacím i jednotlivcům najít společnou řeč se zahraničními partnery. Mí klienti oceňují kvalitu a osobní přístup. Proto se na mě obracejí.

Individuální konzultace pro dospělé a terapeutickou pomoc v obtížných životních situacích typu: - neshody v mezilidských vztazích, partnerská krize, nevěra - stavy nadměrné úzkosti, pocity osamělosti - stavy neschopnosti řešit některé životní situace - nízké sebevědomí - nespokojenosti se svým životem - opakující se neshody v pracovním prostředí - ...

Zakázková výroba originálních interiérů, filmových a divadelních dekorací. Výroba televizních reklam a hudebních klipů. Truhlářská výroba nábytku na zakázku.

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Jsme salon s mnohaletou praxí. Náš tým milých a ochotných odborníků se o vás postará ve všech našich službách.U nás najdete profesionální služby a navíc krásné a příjemné prostředí. Provozujeme kadeřnictví dámské, pánské, dětské.Pracujeme s profesionální kosmetikou L''Oréal Professionel a poskytujeme veškerý kadeřnický servis-barvení, melírování, ...

Služby: - jazykové kurzy - překlady, tlumočení

Sítotisk: - reklamní odnosné tašky - samolepky - potisk kartonáže a dodaných předmětů z plastů a jiných materiálů Vakuové tvarování plastů: - vložky do krabic na rozlišení různých druhů výrobků - blistrové obaly (průhledné) pro přivaření na podložku i nasouvací - plastové dávkovače léků (týdenní i jednodenní) Tvarování plastů ...

Služby: - mediace sporů - mimosoudní řešení rodinných, sousedských vztahů

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Dětské hřiště Bambino nabízí zábavné dětské atrakce, krátkodobé hlídání dětí, dětské oslavy, tvořivé večery.

Jazyková škola a překladatelská agentura. Angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština - chtěli byste dokonale ovládat jeden či více těchto jazyků? Potřebujete zajistit překlady nebo sháníte tlumočníka? Jazyková škola, překladatelská a tlumočnická agentura MK jazykové centrum, s.r.o. nabízí kurzy pro veřejnost, studenty, ...

Tiskárna Magnus I - tiskneme na klíč vizitky, hlavičkové papíry, letáky, skládačky, katalogy, časopisy, obálky, plakáty, bloky, papírové samolepy, pohlednice, samopropisovací tiskoviny, výroční zprávy.

Nabízím: - žehlení - doprava zcela zdarma. Pro oblat - Čestlice, Lipany, Kolovraty, Nupaky, Pitkovice, Průhonice a Uhříněves.