Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Kominictví Truhlářství, podlahářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací ...

Prodej, montáž a servis: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - kabelové systémy Služby: - internetové připojení

Nabízím výrobu levných www stránek určených zejména pro drobné a střední podnikatele. Součástí všech internetových stránek je instalace redakčního systému, unikátní grafický návrh webu, zpracování určitého počtu fotografií a SEO optimalizace.

Nabídka fotografování koní Specializuji se na focení koní ve volnosti nebo při práci. Máte doma jednoho, dva nebo i víc koňských modelů, které rádi připravíte a předvedete? Neváhejte mi napsat mail, sms, zprávu na Facebooku nebo zavolejte a domluvíme se na focení.

Jsme mladá progresivní internetová konzultační a reklamní agentura, která má pro online marketing vrozený smysl. Pro své klienty vytváříme a spravujeme internetové reklamní kampaně, pomáháme plánovat online komunikaci, nabízíme konzultace a školení. Zaměřujeme se na online vyhledávací, obsahové a sociální sítě, kde virtuální čísla měníme ve ...

Prodej a půjčovna společenských a svatebních šatů všech velikostí. Naleznete u nás kvalitní šaty za velmi příznivé ceny. Přizpůsobíme se Vaší pracovní době i o víkendy a večerní hodiny. Dále Vám zajistíme svatební oznámení a snubní prsteny z titanu nebo chirurgické oceli.

Společnost RIVETA s.r.o. zajišťuje úklidové služby v Praze a jejím okolí. Mimo úklidové služby provádíme také údržbu zahrad a zeleně, vyklízecí práce, čištění koberců a sedaček a účetní služby. Našimi zákazníky jsou: bytová družstva, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Nabízíme zprostředkování prodeje, pronájmu a odkupu domu, bytu či pozemku, úschovy a právního servisu. Zajistíme financování Vašeho bydlení. Vyřešíme exekuce, zástavy a závazky na Vašich nemovitostech. Působíme v Ostravě, Brně a v Praze. Jsme profesionálové, děláme reality s nadhledem.

Zkušební laboratoř, měření fyzikálních faktorů - měření intenzity umělého osvětlení - měření hluku v pracovním prostředí - měření hluku v mimopracovním prostředí - měření vibrací v pracovním prostředí měření prachu v pracovním prostředí - metrologie - kategorizace prací.

Dodávka, prodej: -výpočetní technika Služby: -správa počítačových sítí -vývoj software

Prodej: -počítače -tiskárny -software. Záruční a pozáruční servis.

Autorizovaný architekt. Autorizovaný projektant územních systémů ekologické stability.

Knižní nakladatelství. Překladatelské služby: - anglický jazyk

Vývoj, výroba: - mikrovlnné spoje Služby: - datové (internet, server hosting) - hlasové.

Služby v oblasti nakladání s odpady. Znalecké posudky. Oceňování, odhady ceny majetku.

Centrum krizové intervence. Linka pomoci pro osoby v krizi, tel.: 475 603 390 Linka pro osoby ohrožené domácím násilím, tel.: 475 511 811

Prodej: - počítače, notebooky Služby: - instalace LAN