Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -právní -překladatelské a tlumočnické z a do NJ

Služby: -kosmetické poradenství Prodej, maloobchod: -kosmetika Mary Kay

Vývoj, výroba: - software - programování - internetové a počítačové aplikace - podnikové informační systémy - dokumentové a procesní portály - serverové systémy - komunikační systémy - bezpečnostní systémy.

Vyřizování celních služeb s dovozem a vývozem zboží a možnost zpracování statistiky Intrastat.

Němčina: - výuka - překlady - tlumočení.

Jmenuje se Orcane Games a jsme malý nezávislý tým vývojářů. Našim cílem je vytvářet hry pro mobilní telefony, které běží na operačním systému Android. Zaměřujeme se na tvorbu 2D a 3D her, které jsou pro hráče výzvou. Hry poté vydáváme na službě Google Play. Naší první hrou pro systém Android se stala 2D skákající plošinovka Molly Platformer. ...

Studio pro zeštíhlení a tvarování postavy.

Kalendáře, diáře, bloky a reklamní předměty s firemním logem i bez něho. Hospodářské tiskopisy, pořadače, hrací karty atd.

Služby: - auditorské, - daňové a ekonomické poradenství, - outsourcing účetních služeb, mzdové agendy, - znalecké posudky, - IT poradenství.

Technické překlady z oblasti strojírenství - angličtina, němčina.

Vývoj webových stránek a aplikací, provoz hostingových serverů, internetová reklama.

Tlumočení a překlady vč. soudního ověření do španělštiny. Tlumočení osobní, obchodní, výstavy, veletrhy. Průvodcovská činnost ve španělštině (licence, PIS). Doprovod obchodních partnerů.

Komplexní kosmetické služby a poradenství. Individuální příprava kosmetických preparátů. Masáže: - rehabilitační - reflexní - relaxační - aromaterapeutické - lávové kameny - havajské.

Čištění čalouněného nábytku včetně kůže a koberců.

Pedikúra -služby pedikúry a depilace za nejlepší ceny v okolí.

Konferenční servis: - profesionální organizátor kongresů, konferencí, sympozií, seminářů, prezentací a společenských setkání.

Správa bytů, domů, provozování veřejných dražeb.

Naše služby: - fyzická ostraha - pult centrální ochrany MS.

Výroba, prodej: - reklamní předměty - reklamní, profesní a sportovní textil - dárkové předměty

Výuka, překlady, tlumočení: - německý jazyk