Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost Šafíci s.r.o. zajišťuje poradenské služby v oblasti ekologie (vodní hospodářství, odpadové hospodářství, BOZP..)

Činnost: Jsme symbolem profesionálního majetkového poradenství a nadstandardního partnerství. Majetkové poradenství, Investice, sjednání i refinancování Hypoték a úvěrů . Optimalizace pojištění . Zprostředkování prodeje i nákupu nemovitostí, pronájmu či podnájmu .

Prodej, realizace: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy. Elektroinstalace: - slaboproudé montáže Prodej, servis: - výpočetní technika. Realizace a správa - počítačové sítě.

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Jsme rodinná firmu s dlouholetou tradicí, která funguje na trhu právě pod jménem CSP+ se sídlem ve Znojmě a zabývá se nejen digitálními grafickými tisky, ale i další spoustou produktů ve světě reklamy, nejen v České republice, ale rozšiřuje své služby na okruh klientů do sousedního Rakouska, či na Slovensko. Hlavní předností je osobní a zcela ...

Služby: - svoz, likvidace odpadů - výkup odpadu - autovrakoviště

Služby: -projektování občanských, veřejných a průmyslových staveb, -urbanismus - přikládáme certifikát postgraduálního studia na ČVUT Fakulta architektury, -vypracování kompletního projektu, zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení, -dozorování stavby po stránce autorského a technického dozoru, -vypracování projektové ...

Security-24 zajišťuje bezpečnostní služby v oblasti elektronických zabezpečovacích systémů, kamerových systémů a pultu centrální ochrany.

Služby, zpracování: -skladování. Autodoprava, doprava, přeprava: -kombinovaná kontejnerová doprava: -mezinárodní (zahraniční) a vnitrostátní (tuzemská).

Poradenství a inženýring v oblasti dotací při výstavbě rybníků, vodních nádrží

Školení IT poradenství Vzdělávací akce

RTS vytváří a nabízí: -sborníky cen stavebních a montážních prací (Ceník stavebních prací) -software pro rozpočty a kalkulace ve stavebnictví (RTS Stavitel+) -stavební informační systém pro rozpočty a kalkulace ve stavebnictví BUILDpower) -vývoj a poskytování informačního systému pro oblast stavebnictví a ...

Stavební firma KEY-Stav Group, s.r.o. zajišťuje stavby novostavby, přístavby, nástavby domů, zateplování objektů, rekonstrukce bytových jader a další.

Firma RGU je jedním z vedoucích evropských dodavatelů inovativních softwarových řešení pro PPS-systémy. Naší specializací jsou kompletní řešení pro plánování a řízení výroby ve slévárenství a kovozpracujícím průmyslu.

Výroba - elektronická zařízení na zakázku Servis - výpočetní technika Výroba a vývoj - počítačové sítě

Tlumočnicko - překladatelská agentura. Překlady, tlumočení z i do všech evropských i světových jazyků: - albánština, angličtina, arabština, arménština, běloruština, bulharština, čínština, dánština, esperanto, finština, francouzština, chorvatština, italština, indonézština, japonština, latina, maďarština, makedonština, mongolština, němčina, ...

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Odpadové hospodářství: - čištění kanalizací - práce sacím bagrem - ekologické zneškodňování odpadů - čištění nádrží a jímek - sběr a odvoz nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - revize a monitoring kanalizací.

Společnost TyfloAsist s.r.o. zajišťuje převoz OZP zaměstnanců do práce, pronájem čistících strojů. Pomůžeme Vám s úklidem kanceláře, domu či auta.

Domácí opravy, upadlé panty dvířek, vrtání, vodovody, odpady, sestavování nábytku. IT služby, opravy PC, zprovoznění robotických vysavačů. A mnoho dalšího..

Global Recycling, a.s. jako, moderní společnost, si zakládá na ochraně životního prostředí. Cílem je úplný proces recyklace.

Komplexní převzetí odpadové hospodářství. Poradenství v oblasti ekologie. Evidence odpady: -komunální odpad -ostatní a nebezpečný odhad. -pronájem kontejnerů. Demolice objektů, demoliční práce.

LuPa Facility s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní služby, ochranu osob, majetku a zajištění technického zabezpečení.