Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Regenerační centrum: - masáže - reflexní terapie - odstranění bolestí - hubnutí - esoterika

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra - solárium - masáže

Výstavní, aranžerské a dekoratérské služby. Muzeální expozice včetně architektonického řešení, grafického řešení a konečné realizace. Aranžmá výkladních skříní a interiérů včerně výtvarného řešení a výroby dekorací. Realizace veletržních expozic na klíč na území ČR a Evropy. Promo akce, prezentace firem, firemní večírky a firemní akce ...

Služby: - pronájem vlastních nemovitostí

Služby: -squash -bedminton -stolní tenis -fitness -sauna -solárium -masáže

Služby: - firemní vzdělávání - kurzy pro firmy - dotační poradenství

Provoz bytového a tepelného hospodářství.

Služby: - expertní a poradenská činnost v oblasti prevence, ochrany a tvorby životního prostředí

Tvorba webových stránek, webdesign, redesign, SEO. Vytvářím webové stránky pro firmy a organizace.

Tiskárna Printea. Ofsetový tisk: - jednobarevný nebo vícebarevný tisk do formátu A3. Tisk na printeru: - jednobarevný tisk ve formátu A4 a A3. Tisk vizitek: - jedno i vícebarevné vizitky, křídový karton.

Tvorba internetových stránek a jejich grafiky. Vývoj aplikací na míru a internetový marketing (SEO/SEM).

Prodej, servis - výpočetní technika. Internetové připojení. Správa serverů. Konzultace a poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Překlady a tlumočení - z a do německého jazyka.

Autovrakoviště: - automobily zn. Kia Sorento - použité autodíly Služby: - ekologická likvidace autovraků

Služby: -grafické studio -marketingová agentura Výroba: -vizitky -plakáty -firemní tiskoviny -katalogy a brožury Pronájem: -billboardy

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikůra -masáže -fotoateliér

Výroba, vývoj: -databázových a průmyslových informačních aplikací pro použití průmyslových vah