Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Jsme rodinná firmu s dlouholetou tradicí, která funguje na trhu právě pod jménem CSP+ se sídlem ve Znojmě a zabývá se nejen digitálními grafickými tisky, ale i další spoustou produktů ve světě reklamy, nejen v České republice, ale rozšiřuje své služby na okruh klientů do sousedního Rakouska, či na Slovensko. Hlavní předností je osobní a zcela ...

Služby: - svoz, likvidace odpadů - výkup odpadu - autovrakoviště

Služby: -projektování občanských, veřejných a průmyslových staveb, -urbanismus - přikládáme certifikát postgraduálního studia na ČVUT Fakulta architektury, -vypracování kompletního projektu, zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení, -dozorování stavby po stránce autorského a technického dozoru, -vypracování projektové ...

Security-24 zajišťuje bezpečnostní služby v oblasti elektronických zabezpečovacích systémů, kamerových systémů a pultu centrální ochrany.

Služby, zpracování: -skladování. Autodoprava, doprava, přeprava: -kombinovaná kontejnerová doprava: -mezinárodní (zahraniční) a vnitrostátní (tuzemská).

Poradenství a inženýring v oblasti dotací při výstavbě rybníků, vodních nádrží

Školení IT poradenství Vzdělávací akce

RTS vytváří a nabízí: -sborníky cen stavebních a montážních prací (Ceník stavebních prací) -software pro rozpočty a kalkulace ve stavebnictví (RTS Stavitel+) -stavební informační systém pro rozpočty a kalkulace ve stavebnictví BUILDpower) -vývoj a poskytování informačního systému pro oblast stavebnictví a ...

Stavební firma KEY-Stav Group, s.r.o. zajišťuje stavby novostavby, přístavby, nástavby domů, zateplování objektů, rekonstrukce bytových jader a další.

Firma RGU je jedním z vedoucích evropských dodavatelů inovativních softwarových řešení pro PPS-systémy. Naší specializací jsou kompletní řešení pro plánování a řízení výroby ve slévárenství a kovozpracujícím průmyslu.

Výroba - elektronická zařízení na zakázku Servis - výpočetní technika Výroba a vývoj - počítačové sítě

Tlumočnicko - překladatelská agentura. Překlady, tlumočení z i do všech evropských i světových jazyků: - albánština, angličtina, arabština, arménština, běloruština, bulharština, čínština, dánština, esperanto, finština, francouzština, chorvatština, italština, indonézština, japonština, latina, maďarština, makedonština, mongolština, němčina, ...

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Odpadové hospodářství: - čištění kanalizací - práce sacím bagrem - ekologické zneškodňování odpadů - čištění nádrží a jímek - sběr a odvoz nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - revize a monitoring kanalizací.

Společnost TyfloAsist s.r.o. zajišťuje převoz OZP zaměstnanců do práce, pronájem čistících strojů. Pomůžeme Vám s úklidem kanceláře, domu či auta.

Domácí opravy, upadlé panty dvířek, vrtání, vodovody, odpady, sestavování nábytku. IT služby, opravy PC, zprovoznění robotických vysavačů. A mnoho dalšího..

Global Recycling, a.s. jako, moderní společnost, si zakládá na ochraně životního prostředí. Cílem je úplný proces recyklace.

Komplexní převzetí odpadové hospodářství. Poradenství v oblasti ekologie. Evidence odpady: -komunální odpad -ostatní a nebezpečný odhad. -pronájem kontejnerů. Demolice objektů, demoliční práce.

LuPa Facility s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní služby, ochranu osob, majetku a zajištění technického zabezpečení.

Společnost DEMA DEKOR, která se v lednu 2023 přejmenovala na floorcolor s.r.o. se specializuje na čištění, ošetřování, sanace a renovace všech typů podlahovin a povrchů a dezinfekci podlah. Dodáváme vysoce kvalitní produkty pro čištění, ošetřování a renovace všech typů podlahovin a povrchů.

Dotace z EU. Dotační poradenství: -v oblasti čerpání finančních prostředků ze strukturálních fondů EU -při plnění požadavků zákona č.40/2004 Sb. o veřejných zakázkách.

Služby: -kadeřnictví -pánské, dámské. Bezbariérové kadeřnictví.

Služby: - VoIP telefonní ústředny - statistické, dohledové a operátorské aplikace pro call centra - administrace přes WWW.