Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vývoj informačních systémů pro firmy podnikající v oblasti výroby, obchodu a služeb.

Fotografování - fotoateliér.

Jsem konzultant techniky Three in one concept - One brain a certifikovaný kouč technik NLP (neurolingvisického programování). Cílem konzultací je odblokování stresu, poruch učení, strachů, zlepšení komunikace a celkový rozvoj osobnosti. Dále využívám informací Bachovy květové terapie a reflexních technik. Pořádám kurzy a semináře: Komunikace bez ...

Služby: - psychologické poradenství - výchovné poradenství

Salon - kadeřnictví - modeláž nehtů - kosmetika - pedikúra - masáže.

Ateliér - projektová činnost ve výstavbě.

Služby: - poskytování bezdrátového připojení k internetu - správa sítí LAN - vývoj softwaru na zakázku - webdesign, webhosting.

Technické a obchodní překlady - ruština, čeština, angličtina. Korektura ruštiny rodilým mluvčím. Lokalizace software a webů. Překlady výkresů ACAD a úprava textů obrázků. Expres překlady, flexibilní přístup. Vedení technologických slovníků pro každého zákazníka.

Servis, opravy a instalace - počítače, notebooky, PC. Webdesign - tvorba webových stránek. SEO optimalizace, tvorba e-shopů.

Kosmetické služby -služby v oblasti kosmetiky, vizážistiky a líčení. Provádím čištění pleti, úpravu i barvení obočí a řas.

Služby: - fotograf - svatební fotografie

Práce, služby: - deratizace - dezinfekce - desinsekce.

Nabízíme: - osobní počítače - webová a tisková propagace - poradenství.

Činnost: - tvorba programů pro osobní počítače

Kadeřnictví - solárium, pedikúra.

Agenturní činnost: - poradenství v oblasti marketingové komunikace - vypracování celkové reklamní kampaně na klíč včetně reklamní strategie, harmonogramu a finančního rozpočtu - analýza reklamního trhu, konkurence a účinnost reklamy - nákup médií a realizace reklamy v rozhlase, tisku a televizi - organizace prezentačních a společenských ...

Prodej a šití oděvů, čistírna.

Reklamní kreativita - DTP studio, grafické návrhy - velkoplošný tisk - výroba razítek.

Kadeřnictví: -pánské, dámské, dětské.