Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní a produkční agentura - webdesign - výroba reklamy - výroba reklamních cedulí a stánků, kovovýroba.

Poradenství a konzultace v informačních a komunikačních technologiích - pro malé společnosti - živnostníky a domácnosti SOHO segment - využití hardware, software, mobilních telefonů a možností Internetu Cloud Computing - elektronický podpis - datové schránky - bezpapírová kancelář.

Prodej, servis - výpočetní technika, PC - vývoj aplikací pro GSM a GPRS sítě.

Realitní kancelář, prodej - domy, byty, komerční objekty.

Reklamní agentura - logo, vizitky, samolepky, reklamní fotografie - závěsné bannery, polepy a celopolepy vozidel - reklamní štíty - světelná reklama - potisk textilu.

Reklamní a tiskové studio - polepy vozidel - potisk textilu - cedule, banery - reklamní předměty - světelná reklama - webdesign.

Překladatelská a tlumočnická činnost

Služby: -dobrovolné dražby -realitní činnost

Služby: -kosmetika -manikůra -pedikůra -masáže

Překladatelství v jazyce ruském, anglickém a španělském. Překlady.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro děti

Nabízíme: - komplexní daňové poradenství - zpracování všech druhů daňových přiznání či kompletního vedení účetnictví pro fyzické i právnické osoby. Výkon zeměměřických činností. Správa nemovitostí.

Služby: - geodézi - realitní činnost - výstavba

Fotoateliér - vyvolání digitální fotografie.