Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Poskytování podnikatelského poradenství.

Vyrábíme veškeré reklamní cedule a bannery na různé materiály jako PVC desky, plech, sklo, vinylové folie, plachty apod. Polepy vozidel provádíme klasickým výřezem z folie (texty, loga, jednoduché obrázky), ale také fóliemi s tištěnými motivy (fotografie).

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže

Projektový manager - specialista na marketing - semináře pro veřejnost.

Ostraha majetku a osob Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

IT služby: - audit a analýza webových řešení - poradenství v oblasti PC - instalace hardware a software - optimalizace výkonu Windows - konfigurace Wifi a LAN sítí - vzdálená správa / VPN. Dětský secondhand Oblékáme andílky. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Kojenecké dupačky, overaly - Kojenecké body - Trička – ...

Výroba, vývoj, návrhy: -reklamní stojany -stojany na zboží -vitríny -displeje, displaye -POS a POP materiály na podporu prodeje -vybavení prodejen -dekorace prodejen, výloh.

Psychologické poradenství a diagnostika.

Doprava, spedice, zasilatelství. Vytěžování vozidel, vyřizování celních formalit, deklarace. Přeprava: - mezinárodní - vnitrostátní - kusové zásilky.

Překladatelská kancelář Context: - soudní tlumočení - jazykové korektury.

Tvorba internetových stránek a aplikací.

Magie, iluzie a kouzelnícké vystoupení

Architektonická kancelář. Služby: -projekty staveb a rekonstrukcí

Činnost: - čištění a mytí výrobní haly, nádrže, konstrukce, výrobní stroje - úklid venkovních a vnitřních prostor

Činnost: - IT poradenství - počítačové služby

Úklidové služby. Květinářství: Družstevní 645 tel.: 775 560 926 Školní 496 tel.: 775 560 927

Odborné články v oblasti IT, recenze, rešerše, rozbory, návody, tutoriály, případové studie. Překlad IT textů z angličtiny.

Fotograf architektury, letecká fotografie Nabízím služby profesionálního fotografa se specializací na architekturu a leteckou fotografii. Jsem registrovaný pilot s povolením pro letecké práce od ÚCL se specializací na letecké snímkování s dronem.

Fotoateliér Valoušek Kopírování Tisky Kalendáře Fotodárky Maxifoto

Portál Pozemkyafarmy.cz provozuje jihočeská společnost PROSERVIS BOHEMIA s.r.o., která se zaměřila na část realitního trhu zaměřenou na zemědělské pozemky a stavby.

Technické služby - úklid komunikací - oprava komunikací a silnic - sběrný dvůr. Zimní stadion Tř. T.G.M. 2498 413 01 Roudnice nad Labem Tel.: 416 809 085