Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - strojní vyšívání - reklamní výšivky - výroba reklamních předmětů

Kadeřnictví. Kosmetika. Prodej kosmetických přípravků.

Výstavba a prodej nízkoenergetických domů. Projekce domů. Realitní kancelář.

Doprovod zahraniční obchodní delegace - organizace obchodních misí - zajištění návštěvy pro veletrhy a prezentační akce a další.

Cvičení - individuálni zdravotní lekce a skupinové cvičení - pilates - pro děti - pro těhotné - jumping - flowin - zumba - bosu - TRX - hooping - indoor cycling Výživové poradenství Masáže a služby fyzioterapeuta CK Elixír tours - specialista na sportovní wellness pobyty v ČR i zahraní a specialista na indický oceán - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - deratizační, dezinsekční, dezinfekční přípravky - dezinfekční přípravky pro zdravotnictví, zemědělství, komunální hygienu - aplikační technika pro profesionální pracovníky a malospotřebiče.

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Společnost nabízí poradenské služby při: - instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie - změnách zdrojů vytápění - zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření - energetických studií.

Recyklace oken a stavebních odpadů, odvoz odpadů.

Prodejna a e-shop s nafukovacími balonky, héliem a dekoracemi na párty.

Reality, správa budov, property management, poradenství, consulting, oceňování budov.

PC servis Praha: - opravy notebooku - servis výpočetní techniky - tvorba webových stránek

Působíme v oblasti: - scénografie, - designu, - atypické reklamy. Řešíme komplexně vizuální podobu kulturních, společenských a marketingových akcí, výstav, veletržních stánků a POS, od návrhu až po finální realizaci.

Kadeřnické služby - dámské, pánské a dětské střihy - brazilský keratin - francouzské copánky - speciální pánské barvy na vlasy - účesy pro různé příležitosti

Tiskárna. Druhy tisku: - ekologický - digitální - celoplošný - sítotisk. Potisk: - trička - mikiny - tašky a další. Prodej: - biotextil. Výroba reklamního textilu na zakázku.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost

Služby: - tvorba software - internetový marketing