Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naše služby: - odpadové hospodářství - dětská hřiště na klíč.

Služby: - řezaná reklama - polepy automobilů - reklamní potisk - vizitky - webdesign - SEO optimalizace - převod VHS na DVD

Reklamní a dárkové předměty. Keback MB, s.r.o. Čechova 779, 293 01, Mladá Boleslav II

Voda - topení - plyn. Instalatérské práce. Opravy a čištění kanalizace. Topenářské práce. Havarijní servis Non Stop.

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Výroba, prodej a montáž: -značky-symboly -informační a směrové tabule -popisky -velkoplošná reklama -firemní štíty -grafická úprava výkladních skříní -reklama na vozidla -světelné reklamy. Sítotiskové práce na textil a folie.

Služby: - zpravodajský server - vydávání novin Měsíc v Regionu

Komplexní úklidové služby: -čištění koberců a čalounění -úklid bytů, kanceláří, ordinací, skladových prostor. Půjčovna: -stroje na čištění koberců. Prodej: -ekologické vysavače.

Služby: -pohřební, hřbitovní, kremační a pietní.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek

Služby: -vedení podvojného účetnictví -zpracování mezd, mzdy pro malé i velké organizace -daňové poradenství -zprostředkování nákupu a poradenství při výběru účetního software -metodická pomoc při zavádění účetního software do provozu -organizační, metodické a ekonomické poradenství při vedení účetnictví -zprostředkování ...

Ekologická likvidace vozidel. Recyklace autovraků. Kovošrot - výkup sběrných surovin - výkup železa a ostatních kovů.

Jsme brněnská agentura zajišťující zkušené a proškolené hostesky pro Brno, Prahu, Zlín a Olomouc, pro Vaše promo akce, veletrhy, firemní akce, firemní večírky.

Reklamní agentura: -výroba minidresů

Nápojový systém Nescafé Dolce Gusto.

Projekční a architektonický ateliér. Architektonické studie a návrhy (architekti). Projekční činnost (stavební inženýři). Vizualizace a animace staveb. Developerské projekty. Návrhy interiérů. Inženýrská činnost. Stavební a autorský dozor.

Provozujeme reklamní, castingovou a produkční agenturu.

Personální, pracovní agentura: -zprostředkování zaměstnání.