Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Prodej, servis: - počítače Služby: - správa počítačových sítí

Dodávka, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - výstavba, správa počítačových sítí

Služby: - realizace, správa počítačových sítí - služby v oblasti IT

Zdravotně technické služby. Služby: -deratizace - hubení hlodavců -desinsekce - hubení hmyzu -desikace - hubení plevelů -desinfekce - likvidace choroboplodných zárodků -likvidace plísní včetně dřevomorky -ochrana dřevěných konstrukcí.

Zdravotně technické práce. Deratizace: -hubení hlodavců. Desinsekce: -hubení hmyzu Dezinfekce: -hubení mikroorganismů. Desikace: -hubení plevelů na komunikacích a železnicích. Vyklízecí práce - půdy, sklepy. Likvidace holubích kolonií. Ošetřování dřeva a konstrukcí proti dřevokazným plísním (houbám) a hmyzu. Ochrana budov proti ...

Služby, zdravotně technické práce: -desinsekce-hubení hmyzu -dezinfekce-hubení mikroorganismů -deratizace-hubení hlodavců -desikace-hubení plevelů na železnicích a komunikacích -ochrana budov proti holubím koloniím -vyklízení-půdy, sklepy.

Kadeřnický salon, vlasové studio, kadeřnické služby, kompletní poradenství, kadeřnictví.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Tvorba webových stránek.

Technické služby: - údržba veřejné zeleně - čištění komunikací - provoz sběrného dvora - údržba veřejného osvětlení - správa městského hřbitova

Personální agentura. DP WORK s.r.o. je společnost působící v celé České republice, zajišťuje: - komplexní personální služby (Temporary Help – poskytování lidských zdrojů dlouhodobě i krátkodobě, Recruitment, personální poradenství aj.) - outsourcing služeb. Společnost DP WORK s.r.o. je držitelem rozhodnutí Ministerstva práce a ...

Výroba, prodej, pronájem - historické stany - jurty - indiánské týpí - velkoprostorové stany.

Nakládání s odpady. Služby: - úklid vnitřních a vekovních prostor průmyslových objektů - poradenství v oblasti odpadu - přeprava nebezpečných odpadů - pronájem kontejnerů - třídění odpadu.

Naše služby: - odpadové hospodářství - dětská hřiště na klíč.

Služby: - řezaná reklama - polepy automobilů - reklamní potisk - vizitky - webdesign - SEO optimalizace - převod VHS na DVD

Reklamní a dárkové předměty. Keback MB, s.r.o. Čechova 779, 293 01, Mladá Boleslav II

Voda - topení - plyn. Instalatérské práce. Opravy a čištění kanalizace. Topenářské práce. Havarijní servis Non Stop.

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Výroba, prodej a montáž: -značky-symboly -informační a směrové tabule -popisky -velkoplošná reklama -firemní štíty -grafická úprava výkladních skříní -reklama na vozidla -světelné reklamy. Sítotiskové práce na textil a folie.

Služby: - zpravodajský server - vydávání novin Měsíc v Regionu

Komplexní úklidové služby: -čištění koberců a čalounění -úklid bytů, kanceláří, ordinací, skladových prostor. Půjčovna: -stroje na čištění koberců. Prodej: -ekologické vysavače.

Služby: -pohřební, hřbitovní, kremační a pietní.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek