Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Tvorba a údržba datových sítí. Webdesign. Webhosting. Provozovna Praha: Kundratka 1944/17 18000 Praha 8

Webdesign - tvorba internetových stránek - SEO optimalizace.

Služby a poradenství v oblasti síťové bezpečnosti - webhosting - mailhosting - zabezpečení serverů.

Služby: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - čištění interiéru automobilů

Personální agentura - nabízí volné pracovní pozice.

Služby: - správa a údržba budov

-Kompletace plastových výrobků -Konstrukční činnost strojírenství ve 3D (Autodesk Inventor) -Fotografické služby

Automatizace řízení a optimalizace technologických procesů.

ADbridge. Outsourcing marketingových komunikací: Zjistíme: -slabá místa Vaší firemní komunikace, -navrhneme doporučení ke zlepšení. Navrhneme a zrealizujeme vhodnou komunikační aktivitu pro Vaší firmu. Zaměřujeme se na efektivní (tedy pro Vás ekonomické) řešení. Nefungujeme na principu klasických reklamních agentur a tedy i skrytých fee ...

Provádíme hloubkové čištění koberců a čalouněného nábytku.Čištění motorových vozidel.Úklidy domů, bytů, kanceláří a společných prostor panelových domů.Mytí všech prosklených ploch a oken s možností využití vysokozdvižné plošiny.

Reklamní studio: - řezaná a písmomalířská reklama - tisk vizitek a propagačních materiálů - potisk textilu a reklamních předmětů

Svatební salón. Půjčování, půjčovna: -svatební šaty: -dámské, pro družičky -pánské obleky -bižuterie, korunky, závoje, doplňky -ozdoby na auta. Zprostředkování, prodej: -snubní prsteny -oznámení.

- tiskárna - polygrafie - tiskopisy - letáky - plakáty - vizitky - svatební oznámení - brožury

Studio - kadeřnictví - manikúra, modeláž nehtů - masáže.

Kosmetické služby. -Napářka (změkčovadlo) -hluboké čištění (vypichování mílií) -peeling -masáž obličeje (dekoltu) -masáž obličeje a dekoltu lávovými kameny -antistresová masáž hlavy -mikromasáž očního okolí -lifting obličeje -přiložení masky.

Webové stránky Reklama a marketing Společenské akce Kurzy a školení Logo a vizuální styl Tiskoviny

Služby: - outsourcing IT - vývoj software

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - instalace, obnova a celkové zabezpečení operačních systémů