Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Kosmetické studio: - lymfo masáž - hubnutí - masáže - infrasauna - kompletní omlazení pleti - odstranění podbradku, zpevnění pleti - léčba akné - detoxikační programy - akupunktura - byliny - bělení zubů.

Zajišťujeme tyto služby: Grafická příprava tiskovin - na platformě PC Tisk - ofsetový a copyprinterový Konečné knihařské zpracování - vazba, falcování, bigování atd.

Nabídka designových razítek vyráběných flash technologií.

Personální poradenství, Executive Search.

Svatební salon ADAMA Vám půjči svatební šaty, plesové šaty, pánské šaty, společenské šaty a dětské šaty.

Reklamní a mediální agentura.

Zabýváme se inkasními službami, vymáháním a odkupem pohledávek, odebráním předmětů leasingu, vyhledáváním osob a ochranou osob a majetku.

Služby: -úklidové -údržba zahrad -správa budov

GLACIER již přes třináct let úspěšně vyvíjí a nabízí software pro vedení knihy jízd i systém pro komplexní správu firemního vozového parku.

Zastavárna: - výkup a prodej spotřební elektronika

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posuzování vlivů na životní prostředí - ekologické audity

Castingová a produkční společnost

Naše firma SMP CZ, a.s. se sídlem v Praze 8 se zabývá komplexními službami v oblasti výstavby a rekonstrukce mostů. SMP CZ je organizována v oborově profilovaných divizích staveb: - dopravní - vodohospodářské - průmyslové - specializace. Dopravní stavby: - montované a monolitické předpjaté mosty - spřažené mosty - zavěšené ...