Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej, opravy a zakázková výroba kožených oděvů a výrobků z přírodní usně: - zakázková výroba kožených oděvů - opravy - scelování - střihová služba - střihy namíru - nastříhání látky - odborné zkoušení a přikreslování - prodej kožených oděvů a kožené galanterie - prodej kožených oděvů – jednotlivé vzorky nikoli konfekce - sběrna ...

Personální poradenství. Služby v oblasti vyhledávání především vyššího managementu, lidských zdrojů a rozvoje společnosti..

Nabídka vývoje a nasazení řídících aplikací. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení. Prodej: -databázové aplikace.

Služby personální a zaměstavatelské agentury pro pronájem a zprostředkování programátorů a IT specialistů. Programování vlastních aplikací. Personální agentura.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - oceňování podniků - zpracování projektů k dotacím ze strukturálních fondů EU.

Služby: - vývoj software na zakázku - konzultační služby v oblasti IT

Překladatelské služby - překlady a tlumočení do angličtiny a španělštiny.

Služby: - vizážistka Pořádání: - kurzy líčení

Sociální služby. Domov pro osoby se zdravotním postižením Kadaň Dvořákova 1128 432 01Kadaň tel.: 474 334 462.

Služby reklamní agentury: -prezentační systémy -tiskoviny -polepy aut -světelná reklama -veletrhy a marketingové akce -reklamní předměty -grafika, web design, loga, slogany.

Spediční společnost zajišťující přepravu do celého světa, využívající spolehlivé sítě agentů. Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava - letecká, železniční a námořní kontejnerová přeprava, spedice, celní služby a skladování.

Provádím opravy a veškeré řemeslné práce v domácnosti.

Projekty, inženýring, dodávky staveb.

Reklamní studio. Grafické návrhy: -loga -corporate design -web design. Prepress-předtisková příprava DTP, zlom, osvit, scan, nátisk. Výroba tiskovin: -vizitky, letáky, katalogy, kalendáře, časopisy a další tisk. Velkoplošný tisk: -plakáty, vitríny, backligty, billboardy

Advokátka. Rozsáhlé spektrum právních služeb a pomoc při právních problémech každodenního života. Občanské a rodinné právo.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Výroba, servis, opravy - výpočetní technika E-shop - bazarová výpočetní techniky Služby - programování PC - odvirování - fotografování - digitalizace audio, video

Internetové grafické studio, návrhy a tvorba webdesignu. Navrhujeme a tvoříme moderní design internetových prezentací.

Cvičení na Power Plate. služby profesionálního trenéra.

Nabízím služby pedikúry a masáž plošek nohou.