Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Svatební salon ADAMA Vám půjči svatební šaty, plesové šaty, pánské šaty, společenské šaty a dětské šaty.

Reklamní a mediální agentura.

Zabýváme se inkasními službami, vymáháním a odkupem pohledávek, odebráním předmětů leasingu, vyhledáváním osob a ochranou osob a majetku.

Služby: -úklidové -údržba zahrad -správa budov

GLACIER již přes třináct let úspěšně vyvíjí a nabízí software pro vedení knihy jízd i systém pro komplexní správu firemního vozového parku.

Zastavárna: - výkup a prodej spotřební elektronika

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posuzování vlivů na životní prostředí - ekologické audity

Castingová a produkční společnost

Naše firma SMP CZ, a.s. se sídlem v Praze 8 se zabývá komplexními službami v oblasti výstavby a rekonstrukce mostů. SMP CZ je organizována v oborově profilovaných divizích staveb: - dopravní - vodohospodářské - průmyslové - specializace. Dopravní stavby: - montované a monolitické předpjaté mosty - spřažené mosty - zavěšené ...

Prodej, opravy a zakázková výroba kožených oděvů a výrobků z přírodní usně: - zakázková výroba kožených oděvů - opravy - scelování - střihová služba - střihy namíru - nastříhání látky - odborné zkoušení a přikreslování - prodej kožených oděvů a kožené galanterie - prodej kožených oděvů – jednotlivé vzorky nikoli konfekce - sběrna ...

Personální poradenství. Služby v oblasti vyhledávání především vyššího managementu, lidských zdrojů a rozvoje společnosti..

Nabídka vývoje a nasazení řídících aplikací. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení. Prodej: -databázové aplikace.

Služby personální a zaměstavatelské agentury pro pronájem a zprostředkování programátorů a IT specialistů. Programování vlastních aplikací. Personální agentura.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - oceňování podniků - zpracování projektů k dotacím ze strukturálních fondů EU.

Služby: - vývoj software na zakázku - konzultační služby v oblasti IT

Překladatelské služby - překlady a tlumočení do angličtiny a španělštiny.

Služby: - vizážistka Pořádání: - kurzy líčení

Sociální služby. Domov pro osoby se zdravotním postižením Kadaň Dvořákova 1128 432 01Kadaň tel.: 474 334 462.

Služby reklamní agentury: -prezentační systémy -tiskoviny -polepy aut -světelná reklama -veletrhy a marketingové akce -reklamní předměty -grafika, web design, loga, slogany.

Spediční společnost zajišťující přepravu do celého světa, využívající spolehlivé sítě agentů. Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava - letecká, železniční a námořní kontejnerová přeprava, spedice, celní služby a skladování.