Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Zajištění venčení, hlídání i výcviku psů. Pořádání zkoušek a výstav. Prodej krmiva a výcvikových.

Překladatelské služby : - italština

Ofsetový tisk: - letáky - brožury - prospekty - katalogy - inzeráty Grafické návrhy

Provoz sběrného dvora. Skladování a likvidace nebezpečného odpadu.

Studio Ulma Reklamní, grafické a interiérové Studio Ulma. Orientační systémy. Výstavní expozice.

Naše služby: - vnitrostátní i mezinárodní zasilatelství - spedice - skladování zboží. Stavební činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - jádrové vrty.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Zavádíme nové managerské systémy do firem. Nabízíme Vám: - mngt. kvality - řízení rizik BOZP a bezpečnosti informací - akreditaci SAK - systém DIRECTIS - řízení IT služeb.

Individuální a rodinná arteterapie, arteterapie pro dospělé a pro děti - malování na hedvábí.

Služby: -ochrana přírody -ekologická výchova -vzdělávání

Hlavní náplní naší firmy jsou knihařské a tiskařské práce. Zajistíme Vám výtisky vizitek, letáků, obálek, novin, výročních zpráv, bloků, hlavičkových papírů, vyrobíme brožury, kalendáře, diáře, reklamní předměty ad. Spolupracujeme s nakladatelstvími Helma 365, Presco Group, OT Hořovice. Nabízíme malonákladový černobílý i barevný tisk, sítotisk, ...

Čištění - čalouněný nábytek, sedačky, židle, křesla, koberce. Půjčovna - stroje na čištění koberců a čalounění.

Výroba, doprava, ukládání: - beton - betonové směsi Recyklační závod

Poradenství - dotace - granty. Občanské sdružení - rozvoj regionu.

Činnost: - recyklace stavebních odpadů - prodej recyklátů - zemní práce - demolice - nákladní autodoprava

Stavební firma, stavební práce. Developerské služby.

Kompletní firemní jazykový servis na klíč. Výuka anglického, španělského, francouzského a německého jazyka pro zaměstnance. Komunikace v odborném jazyce. Znalost gramatiky. Produkce společenských akcí, zařizování a projekce. Fotografování maminek, miminek a budoucích modelek.