Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Holičství a kadeřnictví Praha 10.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Služby - psychologické poradenství - rodinná mediace, řešení rozvodové a porozvodové situace v rodině - obchodní mediace, řešení sporů v obchodních vztazích, neshody mezi spolumajiteli

Lucie Sykorová je webdesigner, copywriter, editor, writer, graphic designer, ilustrator, creative manager.

Salon Viki. Služby: - stříhání, úprava psů - trimování

Provádíme čištění a úklid bytů, kanceláří a nebytových prostor.

Ostraha objektů, bezpečnostní agentura.

Velkoobchod, maloobchod a e-shop s reklamními předměty.

Výroba značení: - informační - bezpečnostní - turistické - orientační. Užitná grafika a design: - banery - transparenty - poutače - reklamní tabule - polepy. Stavebnictví: - technický dozor - stavební dozor.

Grafické studio zabývající se kompletní tvorbou designu, reklamní full servis, kreativní řešení požadavků klienta.

Realitní kancelář, správa a údržba nemovitostí.

Informační systémy a Helios orange - správa počítačových sítí - programování.

Služby - masáže proticelulitidové, lymfatické manuální, reflexní - fyzioterapie - odstranění blokací Individuální masérské kurzy. Specializovaná péče o pohybový aparát, fyzioterapií, masáží, ale i relaxaci, Vám navodí pocity uvolnění a svěžesti.

Zprostředkování práce a ubytování v Anglii.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...

Ofsetová tiskárna. Knihařské práce: -vazba šitá i lepená Direct mail pro firmy.

Marketingová činnost. Pořádání: - sportovní akce - firemní a společenské akce - tembuildingy