Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kosmetika - úprava a barvení obočí - depilace lýtka, paže, brada - líčení - odbarvení chloupků.

Sdružení art direktorů, PR specialistů, copywriterů a designerů. Kreativní návrh reklamní kampaně. Produkce a nákup prostoru v médiích.

Služby: - outsourcing do lékáren - marketing

Recyklace a likvidace odpadů - sběrna, výkup odpadů - recyklace: kovy, plasty, papír, barevné kovy, autobaterie - výkup a likvidace autovraků.

Nabízíme: - úklidové práce, - čištění koberců, - strojní mytí podlah s nanesením ochranného polymeru.

Vývoj programového vybavení na zakázku. V současné době se produkty společnosti dají z profesního hlediska rozdělit do čtyř samostatných skupin: - software pro obchodní společnosti, - software pro výrobní firmy, - software pro tvorbu a evidenci dokumentů ve státní správě, - www aplikace.

Kosmetické studio - kompletní ošetření pleti - laserová terapie - líčení.

Kosmetické studio Solárium Spinning Posilovna - fitness centrum - klimatizované -aerobní cvičení. Masáže.

Obchodní centrum Europark slouží svým zákazníkům od roku 2002.

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Kadeřnictví. Prodlužování vlasů. Prodlužování řas. Brazilský keratin. Kosmetika.

Služby: -manikúra. -nehtová modeláž -modelace nehtů. Areál služeb Lyskova.

Služby: -úklidové. -úklid domácností. -úklid nebytových prostor. -hlídání dětí. -asistence pro seniory. -hlídání zvířat, venčení psů. -správa nemovitosti.

Realitní činnost, reality. Prodej bytů, rodinných domů, pozemků určeným ke stavbě, prodej rekreačních objektů. Pronájem bytů a rodinných domů, kanceláří a nebytových prostor. Nabízíme financování a kompletní právní servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Služby: - internetové připojení - kabelová televize - hosting

Čistírna peří ANIČKA. Čistíme peří, ušijeme z peří co si budete přát, nevlastníme stovky provozoven a proto není možná záměna vašeho peří, jsme malá rodinná firma která se starý o vaší konkrétní zakázku, prošívané deky polštáře, peřinky, Francouzské deky, prodej sypkovin.praní koberců

Velkoobchod, prodej: -čistící a úklidové prostředky Služby: -úklidové

Komplexní služby pro domácnosti - úklidové služby - aranžování výloh a interiérů - prodej IT, návrh, servis a instalace počítačů - prodej audio video techniky.