Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Mediální zastupování, marketing. Školení pro firmy a jednotlivce. IT služby - programování na zakázku - webové portály.

Fotografování, fotoateliér - kopírování - potisk reklamních předmětů, triček - razítka. Pobočka: Bezručova 3, 405 02 Děčín 4 Tel.: 775 417 064.

Redakce časopisu: -informace, inzerce, zajímavosti. Tištěné regionální periodikum.

Grafické a kreativní studio - reklamní kampaně - webdesign - prezentace.

Psychologické poradenství, psychoterapie. Pracoviště Praha Máchova 7 120 00 Praha 2

Tvorba webových, www stránek a webových aplikací na zakázku.

Reklamní agentura. Eventy a konference Mediální reklamní kampaně Tištěné materiály Podpora prodeje a POS Reklamní dárky a 3D reklama Firemní identita Signmaking Výstavnictví Video a zvuk

Reklamní agentura. Prodej: - velkoplošné LED obrazovky

Ostraha majetku a osob Bezpečnostní služby, úklidové služby. Denní a jednorázové úklidy objektů, budov, úřadů, institucí a hotelů. Denní úklid s dezinfekcí nemocnic, poliklinik, lázeňských zařízení, léčebných ústavů a domů s pečovatelskou službou. Průmyslový úklid a technologické čištění výrobních a technologických hal a zařízení. Pravidelný ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, tvorba webových stránek.

Instalace a správa počítačových sítí. Správa a údržba serverů. Webdesign. Zálohování dat. Dodávka PC a dalšího hardwaru.

Překlady a tlumočení: -německý jazyk včetně soudních překladů -anglický jazyk -čeština pro cizince.

Mezinárodní kamionová přeprava: -14 vozidel značky DAF, Scanie, Man, Iveco -návěsy Frigo -specializace na Německo, jezdíme také do Francie, Belgie, Nizozemí, Polska, Dánska, Rakouska a Slovenska. Kompletace reklamních materiálů.

Činnost: - služby v oblasti inženýringu pozemních staveb - tvorba bezpečnostní dokumentace

Činnost: - služby v oblasti inženýringu pozemních staveb

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Webdesign - tvorba webových stánek.

Tiskárna: -ofset, DTP -knihařské zpracování -kompletace reklamních materiálů.