Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Služby: - programování - poskytování software

Poskytování bezdrátového připojení k internetu včetně výstavby i správy počítačových sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Služby: -IT komunikace a internet -webdesign -grafické služby

Služby: - manikúra - solárium - prodlužování vlasů - permanentní make-up - masáže

Služby: - překladatelské, tlumočnické: - francouzský jazyk, francouzština

Kulturní informační turistická a cestovní agentura KITA Otrokovice u Zlína provozuje turistický výletní autovláček pro vyhlídkové jízdy v regionu Východní Morava. Účel, použití: - vyhlídkový autovláček pro atraktivní silniční přepravu a dopravu turistů - vláček pro kulturní a sportovní akce. Audio výklad ve vláčku o městě a ...

Služby: -správa počítačových sítí -webdesign -připojení k Internetu

Realitní makléř - prodej a pronájem nemovitostí.

Vývoj: -ekonomický software -software pro sledování zakázek -software na zakázku, včetně dodávek výpočetní techniky a počítačových sítí. Kompletní uživatelský servis. Komunikace ISDN: -propojování počítačových sítí -dálkový přístup do počítačových sítí -rychlý přístup na internet -školení problematiky.

Architektonický ateliér, zabývající se zpracováním projektů území a staveb, od koncepčních návrhů až po projektovou přípravu detailních řešení.

LA Centrum nabízí montované fasádní obklady tuzemské konstrukce a výroby. Lehké sendvičové pláště. Stavebnicový systém vzájemně kompatibilních a zaměnitelných prvků. Mechanické spoje v mnoha variantách. Provětrávané fasády a montované obklady.

Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Stylové kadeřnické studio nabízí kompletní kadeřnické služby. Nové trendy střihů, jak pánských, tak dámských, a samozřejmě také barvení. Naší předností je příjemné prostředí a poradenství v oblasti image.

Testovací, diagnostický a analytický software pro automobilový průmysl.