Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Projekční a konzultační kancelář České Budějovice

Svatební agentura Na vaše přání zajistíme kompletní svatební přípravu. ... šaty, obleky, doplňky, snubní prsteny...

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..

Poradenská činnost v podnikání na Ukrajině a Východě.

Realitní agentura Nabízíme kompletní servis při pronájmu a prodeji nemovitostí včetně právních služeb.

Výroba prezentačních systémů - banner stojany - zákaznické poutače, stojany - plachty, samolepky Tisk Grafické zpracování

salón poskytující služby: Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Solárium

Zpracování fotografií a veškeré fotoslužby: tisk velkoformátových fotek, lepení fotografií na desky včetně laminace, tisk fotografií na plátno, výroba fotodárků, fotokalendáře. Prodej fotoaparátů a fotopotřeb (alba, rámy). Prodej dalekohledů. Digitalizace fotografií a videa.Retušování fotografií. Foto na veškeré doklady.

Konzultační a softwarová společnost zajišťující služby v oblasti rozvoje obchodního potenciálu svých klientů.

Realitní kancelář. Zprostředkování koupě, prodeje, pronájmu a výměny: - bytů -rodinných domů -podnikatelských objektů -veškerý právní servis

Vizážistické studio: Je dobré vědět, co vám sluší: volba barev, oděvy podle tvaru postavy, dekorativní kosmetika v denním shonu. Individuální poradenství.

Kadeřnictví. Kosmetika. - Vacushape Pedikúra: - manikúra - modeláž nehtů - masáže Výživové poradenství

Organizace veletrhů, výstav, festivalových programů a firemních eventů. Vzdělávací a osvětové semináře a konference, projekty osobního rozvoje.

Sběrna-chemická čistírna: -čištění peří parou Výroba: -ložní soupravy Dodávka: -textilní sortiment do hotelů, penzionů a restaurací

Dodávka, prodej - výpočetní technika. Služby - internetové aplikace - webové stránky, webdesign. Instalace a správa - počítačové sítě.

Pošta, Luby u Chebu: -vedoucí 354596127 -přepážka 354596124.

Světelná reklama - neony - světelné panely - prosvětlená a podsvětlená písma

Webdesign, programování, tiskoviny.

Služby: -překladatelské a tlumočnické -výuka angličtiny