Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překladatelská agentura - překlady a tlumočení do cizích jazyků.

Služby: - balení zboží - balení sypkých, tekutých hmot - balení kusového zboží

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - realizace počítačových sítí

Činnost energetických auditorů. Činnost ekonomických poradců v oboru regulační, řídící a výpočetní techniky a elektrotechniky. Činnost organizačních poradců v oboru regulační, řídící a výpočetní techniky a elektrotechniky. Prodej, revize, údržba, servis: -elektronické zařízení. Projekce, měření a regulace: -elektro. Dodávka: ...

Služby: - správa, údržba, úklid a ostraha budov - realizace a údržba parků, zahrad a hřišť

Developerská společnost se zaměřením na prodej a pronájem pozemků.

Činnost: - reklamní a propagační práce Velkoobchod, maloobchod: - náhradní díly - autodoplňky

Fotograf a kameraman na volné noze. Pracuji z letadel, s teleskopickými tyčemi a drony. Používám kvalitní techniku. Výšková fotodokumentace, sport a projekty. Snímání ze stožáru 15m.

Internetový prodej, e-shop: -parfémy -kosmetika -nářadí

Prodej a pronájem bytů. Realitní činnost.

Komplexní polygrafická výroba a servis. Služby tiskárny - tisk: - vizitky, propagační letáky, prospekty, časopisy, katalogy, ceníky, brožury, plakáty, desky s výsekem, kalendáře, samolepky, igelitové tašky. Tisk: - ofset, sítotisk, knihtisk, digitální tisk - jednobarevné i plnobarevné provedení - povrchová úprava-lakování, laminace, UV ...

Řešení problémů okolo PC, správa sítí, poradenství v HW i SW: - dlouhodobá smluvní správa datových sítí - outsourcing IT systémů - dodávky ucelených IT řešení - příprava projektů a poradenství v oblasti IT - výstavba datových a telekomunikačních sítí - dodávky značkové, výpočetní, telekomunikační a zabezpečovací techniky - ...

Počítačový a kancleářský servis - IT servis, správa sítí - grafické práce, výroba letáků, tisk vizitek - e-shop počítačů a výpočetní techniky.

Reklamní činnost Výroba - nápisy a grafity ze samolepicí folie - firemní štíty

Tlumočení a překlady z/do anglického jazyka.

Správa sítě a s tím spojené činnosti: - poradenství SW + HW - zálohování - ochrana - bezpecnost - antivir

Nadace Drop In vznikla na sklonku roku 1991 v souvislosti se změnou společenského systému a tím možností zřídit systém komplexní prevence a péče o uživatele nelegálních drog a jejich rodinné příslušníky, který by co nejlépe vyhověl daným potřebám..

E-shop: - základní potřeby, výrobky pro předčasně narozená miminka: - polohovací pomůcky, speciální dudlíky, odsávačky hlenů, teploměry, ... Služby: - 3 denní kurz, školení pro rodiče předčasně narozených dětí ZDARMA - relaxační a stimulační techniky. Návrhy, realizace. - interiéry.