Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Pronájem nafukovacích a skákacích atrakcí, dětských motorek Yamaha-Cross, bateriových motorek a čtyřkolek po celé ČR. Zajištění dopravy.

Služby: - dětské centrum - péče o děti ve věku od 1 do 3 let

Tvorba: - rezervační systémy pro cestovní kanceláře a agentury

Činnost: - tvorba webových stránek - grafické návrhy

Realitní agentura. Stavební firma. Služby: - zajištění hypotéky - vytvoření projektů - zateplování objektů - úpravy interiérů a exteriérů.

Činnost: - chovatelská stanice Německý Ovčák - výcvik psů - psí hotel, ubytování pro psy

Internetový prodej, e-shop: -erotické pomůcky

Výkup: - plastového odpadu vzniklého při výrobě

Služby: -oblast informačních technologií -systémy pro podporu rozhodování -zvyšování efektivity skladových hospodářství a výrobních provozů -konzultace a návrh informačních strategií pro logistiku, řízení dodavatelských řetězců a výrobu -dodávky, instalace a technická podpora bezdrátových WiFi sítí pro skladové a ...

· Dodávky výpočetní techniky a programového vybavení · Dodávky kancelářské techniky a spotřebního materiálu · Modernizace Vaší stávající techniky · Návrhy, montáž a instalace počítačových sítí · Tvorba programového vybavení na zakázku · Tvorba www stránek · Odborné konzultace · Antivirová kontrola a odstraňování počítačových virů · ...

Výroba a prodej : - prostředky pro ekologické hubení škůdců - hmyz, hlodavci a ptáci. Prostředky pro deratizaci a desinsekci.

Společnost hary catering působí na trhu cateringových a gastronomických služeb již několik let. Cateringové a gastronomické služby provozujeme v rámci celé České Republiky, ale i za hranicemi naší Republiky. Jsme schopní a zkušení partneři pro pořádání společenských firemních i soukromých akcí – rautů, recepcí, koktejlů, číší vína, svatebních ...

Eagle jazykové centrum. Výuka jazyků - angličtina - němčina - ruština - francouzština - španělština. Překlady a tlumočení.

Půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -doplňky do vlasů -ozdoby na auta -pánské obleky. Prodej: -svatební šaty -společenské šaty Nabídka: -svatební oznámení.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -pánské obleky, vesty, košile -dívčí a chlapecké oblečení -závoje, rukavičky -bižuterie -panenky a kytice na auta.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem.Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.