Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -programování systémů pro správu a provoz hracích přístrojů Maloobchod, prodej, tvorba: -hotelový a restaurační software

Služby: - revize plynových zařízení

Vývoj: - software na zakázku - webdesign

Prodej: -náhradní díly -Ikarus, Karosa, Liaz, Tatra -kvalitní motorové oleje. Reklama: -písmomalířství a fóliové písmo -pronájem reklamních ploch na autobusech MHD -zhotovení reklam na autobusech, automobilech, reklamních cedulích a výlohách. Opravy a servis: -autobusy -Karosa, Ikarus -nákladní vozidla -Avia, ...

Reklamní, grafické studio: - grafické práce - tiskařské práce - reklamní předměty Stavba počítačových sítí, servis - externí správa sítí Tvorba www stránek, webdesign Velkoplošná reklama

Kadeřnictví Kosmetika Prodloužení řas Manikúra a pedikúra Bio-radiofrekvence Microcamera.

Revizní služby a služby spojené s kontrolou kvality. Kontrola povrchu dílů. Kontrola funkce výrobků. Výstupní kontrola. Logistické služby. Třídící práce. Montáž, kompletace součástí. Přeměření dílů.

Jsme PR a reklamní agentura poskytující odborné služby. Vytváříme kampaně, www stránky a další. - pořádáme školení - poradenství PR - tvoříme weby - tvoříme reklamní produkty

Služby: - bezpečnostního poradenství - služby bezpečnostního a krizového řízení při tvorbě bezpečnostních procesů - odpadové hospodářství

Vývoj, výroba, realizace: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperace tepla -nízkoenergetické domy -řídící a regulační systémy -kotle na metrové palivové dřevo -vzduchotechnika -předávací akumulační stanice tepla.

Atelier Wendler. Fotograf. - reklamní fotografie - portrétní fotografie - letecké fotografie

Sítotisk, reklamní a průmyslové tisky, potisk plechů, potisk plaveckých čepic, rotační sítotisk, nízkoteplotní obtisky, potisk tašek. Specialista na reklamní textil a potisk reklamních předmětů. Komplexní servis pro firmy a živnostníky převážně na vlastním výrobním zařízení.

Projekční ateliér. Architektura. Interiér. Stavební dokumentace. Design.

Kompeltace, balení, autodoprava. Ruční kompletace drobných předmětů, tiskovin, elektrosoučástek. Balení - etiketování - stáčení - třídění - vážení. Autodoprava nákladní místní i mezinárodní.

Překladatelská kancelář: -soudní překlady a tlumočení anglického a německého jazyka -výuka AJ a NJ -Public relations -překlady právních, obchodních, ekonomických textů -překlady smluv, plné moci, rodných listů, úmrtních listů, vysvědčení, diplomů -překlady internetových stránek.

Služby: - správa nemovitostí - vodoinstalace - rozvody tepla, plynu

Prodej, montáž a servis: -úpravny vod -kontroly, analýzy a čištění vod pro individuální d omácnosti, společnosti a veřejné organizace.

Fotoateliér. fotíme děti, rodiny, ženy, může, těhotné ženy, tabla a podobně.

Nabízím fotografické služby - fotím krajiny, zvířata, vernisáže, tradice a také portréty.

BT PHOTO Focení všech věkových kategorií, od těhotenských bříšek, miminek a dětí, po fotky celé vaší rodiny vč. babiček, dědečků a dalších domácích mazlíčků. Grafické návrhy - svatební oznámení, vizitky, loga firem, koláže fotek.

Poskytování služeb v oblasti spravování a zpracování dat, hostingových a souvisejících činností i webových portálů.