Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
INSTITUT PERASPERA. Personální poradenství nábor, hodnocení a rozvoj zaměstnanců organizování assessment center a development center individuální a týmové koučování. Kariérové poradenství. Individuální koučování.

Fotografické služby: - fotografování módy, portréty, svatby. Služby: - airbrush malby na motorky, auta, přilby - kosmetické opravy poškrábaných přileb - polepy fólií - opravy signatur - reklamní polepy cedulí, automobilů, dodávek, poutačů - reklamní malby na fasády - písmomalířství. Grafické studio. Webdesign - tvorba ...

Nabídka vizualizovaných 3D návrhů bytových a komerčních interiérů: -architektonické studie staveb či rekonstrukce budov.

Nabídka dovozu a prodeje vozů Land Rover. Správa a prodej nemovitostí.

Služby: -výkup šrotu a barevných kovů -vlastní odvoz včetně nakládky -likvidace ocelových celků -sběr, výkup kovového odpadu -velkoobjemový, nebezpečný odpad -výkup autobaterií -likvidace autovraků. Sběrný dvůr: -objemný odpad -nebezpečný odpad -bioodpad -sběr papíru, skla a plastu.

Akreditovaná výuka cizích jazyků: -anglický jazyk -německý jazyk. Tvorba: -www stránky -softwarové produkty pro instituce a školy -realizace kurzů a seminářů. Celoživotní vzdělávání. Vzdělávání pedagogických pracovníků.

Internetová prezentace obchodníkům o službách

Služby: -projektová činnost -architektonické studie -projektová dokumentace -výměra stavby, propočty, rozpočty stavby -projekty pro provádění stavby. Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí. Odhady nemovitostí. Správy nemovitostí, administrativní správa.

LMS je software pro vaše e-Learningové online vzdělávání vašich zaměstnanců či studentů, navíc bez vstupních investic a měsíčních poplatků. Zcela jednoduchý, přehledný a uživatelsky přívětivý systém pro vaše zaměstnance.

Tisk a grafika na zakázku. Grafika: - realizace grafických návrhů - DTP programy na platformách MAC i PC - sazba, zlom – grafické návrhy vizitek, hlavičkových papírů, obálek, samolepek, formulářů, letáků, prospektů, plakátů, firemních desek, brožur, časopisů, knih, inzerátů, billboardů, internetových prezentací, nejrůznějších reklamních ...

Zpracování a likvidace ojetých pneumatik a pryžového odpadu. Pronájem nemovitostí. Recyklace ojetých pneumatik, pryžového odpadu: -pneumatiky na osobní, nákladní vozidla, traktory, motocykly, zemní stroje, technická pryž, dopravníkové pásy, odřezky, pryžový odpad.

Architektonické služby a úprava interiéru.

Kompletní reklamní výroba: -reklamní tabule, bannery -velkoplošný digitální tisk -reklama na vozidla, výlohy -potisk na textil -světelné reklamy -reklamní štíty firem -nápisy na fasády -razítka -bigboardy -reklama na vozidla.

Služby: -tvorba architektonických studií -projekty pozemních staveb -architekt -projektová dokumentace -rozpočty staveb, výpočty, výměry nákladů stavby -architektonické návrhy -projekty na modernizaci, rekonstrukci, stavební úpravy, přestavby, přístavby.

Dům krásy - relaxační masáže vonnými oleji - peelingová masáž - bahenní zábal.

Bezpečnostní agentura: -ochrana osob -ochrana majetku Detektivní a bezpečnostní agentura.

Úklid kanceláří a hal, čisticí práce, úklidové služby stroji COMAC a TASKI - čištění koberců - mytí oken, výloh - strojní mytí podlah. Prodej: - dezinfekční a úklidové prostředky ECOLAB a TORK -dezinfekce Incidur, papírové ručníky, mýdla.

Služby: -studio formování postavy -zdraví životní styl . Nabízíme: -LPG lipomassage -radiofrekvence -kavitace -vacushape -vacuum -lymfoven -vibrační plošina -výživové poradenství aj. Pr. doba: Po - Pá 9:00-21:00

Prádelna a čistírna: - praní a žehlení prádla pro obyvatelstvo - praní a žehlení pro zdravotnická zařízení - praní pro hotely, lázeňská, rekreační a ubytovací zařízení, vysokoškolské koleje, domovy důchodců, lékárny, zdravotní ordinace, strojírenské a potravinářské podniky -praní veškerých pracovních oděvů Půjčovna: - kompletní ...

Pronájem - nebytové a skladové prostory. Chov, porážka, porcování, velkoobchod, maloobchod - drůbež - drůbež celá i porcovaná. Rostliná výroba. Lesnická činnost.

Služby v oblasti IT: -správa firemních sítí -správa serverů s operačním systémem Linux -komplexní řešení s využitím svobodného software -poštovní servery -webové servery -zákaznická serverová řešení -pobočkové ústředny a komplexní řešení pro call centra -webhosting -webdesign -vývoj software -poradenství Služby call ...